SBC Mladi: Združili prijetno s koristnim

Dogodki

20. Oktober 2022

SBC Mladi: Združili prijetno s koristnim

SBC Mladi so novo priložnost za druženje izvrstno izkoristili v Celju, kjer so se spoznali z notranjim golfom. A ne samo to, pravzaprav so združili prijetno s koristnim in čas za druženje izkoristili še za deljenje svojih izkušnej s SBC Mentorstvom.

Celje Mladi 3.jpg

Indoor golf center Celje je najsodobnejši zaprt vadbeni center za golf v tem delu Evrope, ki z najmodernejšo tehnologijo omogoča optimalno vadbo začetnikom, izkušenim igralcem golfa in tudi zabavo za negolfiste.

Celje Mladi.jpg

Druženju sekcije se je pridružilo tudi 5 rednih članov SBC, ki so SBC Mentorji. SBC Mentorski pari so se tako ponovno srečali in nadaljevali njihove mentorske pogovore. Ostali člani sekcije pa so lahko spoznali SBC Mentorje od blizu in se družili z njimi v sproščenem vzdušju. Pogovor je tekel o trenutnih razmerah v podjetništvu, kako usklajevati podjetništvo in zasebno življenje, kako nadgraditi podjetja in razviti ideje, možnosti skupnega sodelovanja ter medsebojne pomoči in podobno. 

Pridružili so se SBC Mentorji: 
•    Peter Vipavc, Avtosteklo d.o.o. (Carglass Slovenija)
•    Aleksander Simon Bastl, BASS d.o.o., Celje
•    Marko Lukič, LUMAR INŽENIRING d.o.o.              
•    Kristina Kočet Hudrap, TIKO PRO d.o.o.
•    Damijan Jager, Tip-teh
Začeli smo s predstavitvijo golfa pod vodstvom učitelja in vaditelja. Sledila je igra golfa na zelenici s kratkimi udarci in simulatorju Sky trak. Udeleženci so nato tekmovali v patanju in za najdaljši udarec. Golfisti pa so imeli turnir na simulatorju Bravo na enem od svetovnih igrišč. 


Na koncu pa je sledila pokušina pic člana sekcije SBC Mladi Klemena Jereba, podjetje Armarium, ki ima lokale Pizzaburger POINT Bar v Celju, Mariboru in od tega tedna naprej tudi v Ljubljani. 

Celje Mladi 2.jpg

Udeleženci pa so bili mnenja, da je bila to odlična izkušnja povezovanja, kjer je bilo moč čutiti športno tekmovalnost, pristno kolegialnost in podjetniško vztrajnost, vse skupaj pa je bilo začinjeno z dobro voljo, obilico smeha in zabave.

Fotografije povedo več kot tisoč besed.

Celje Mladi 5.jpg

Celje Mladi 6.jpg

Celje Mladi 7.jpg

Celje Mladi 9.jpg

Celje Mladi 8.jpg

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano