SBC član vabi na dogodek o komunikaciji sprememb v podjetju

Dogodki

06. Oktober 2022

SBC član vabi na dogodek o komunikaciji sprememb v podjetju

Podjetje Agitavit Solutions vabi na eHRM in Digital Agora dogodek. Naslovili so ga - Z interno komunikacijo do uspešne vpeljave sprememb, osrednja tema pa bo komunikacija novosti sodelavcem. Poleg njihove lastne bodo dobre prakse delili podjetji AMZS d.d. in Medis Group d.o.o.  

Agitavit Solutions -  Dogodek.png

Spremembe so naša stalnica in večje kot so, večji upor lahko sprožijo pri sodelavcih. Kako si lahko pri pripravi zaposlenih na nov proces ali spremenjen način dela pomagamo z interno komunikacijo? Odgovorom na vprašanje lahko 18. oktobra 2022 prisluhnete na dogodku Z interno komunikacijo do uspešne vpeljave sprememb.

Svoje izkušnje in konkretne primere bodo predstavile vodja akademije AMZS v AMZS d.d. Anisa Faganelj, vodja kadrovske službe v Medis Group d.o.o. Maja Rojšek in HR Manager v Agitavit Solutions d.o.o Staša Jager Meglič.

Dogodek bo zaokrožila okrogla miza, na kateri bo z gostjami potekal pogovor o prepričanjih in mitih, ki spremljajo procese vpeljave sprememb. Pri razpravi se jim bo pridružila tudi direktorica Agitavit Solutions d.o.o. Anka Brus.    Ne zamudite dopoldneva izmenjave dobrih HR praks:
Kdaj: 18. oktober 2022 med 8.45 in 12.30
Kje: Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana)
Prijava: na tej povezavi.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano