SBC član odpira vrata študentom

Člani

31. Oktober 2022

SBC član odpira vrata študentom

V podjetju Protim Ržišnik Perc, ki je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, organizirajo dan odprtih vrat za študente, na katerem bodo predstavili podjetje ter delo arhitektov in inženirjev v praksi. 

Podjetje Protim Ržišnik Perc z več kot 100 redno zaposlenimi arhitekti, inženirji in tehniki že več kot 30 let celovito in integralno pokriva vse faze od začetka do zaključka projekta.Protim Ržišnik Perc je vodilno podjetje v Sloveniji pri vodenju projektov od prvih konceptualnih zasnov, projektiranja in zastopanja naročnikov pri pridobivanju upravnih dovoljenje do organizacije in nadzora nad izvedbo.

Dan odprtih vrat, grafika 1.0.jpg

Podjetje deluje na področjih arhitekture in prostorskega načrtovanja, komunalnega inženirstva in geodezije, gradbenih konstrukcij, strojnih in električnih inštalacij. Vodi in nadzoruje izvedbo omenjenih področji ter nudi svetovalne storitve. 


Z ekipo več kot stotih strokovnjakov z naročniki soustvarjajo grajeno okolje. Obseg njihovih storitev se začne pri projektnih izhodiščih, nadaljuje prek vodenja investitorja skozi projekte, izvedbene in nadzorne faze projekta ter konča pri optimizaciji obratovanja objektov.


Na predstavitev vabijo študente:
-    Fakultete za arhitekturo,
-    Biotehnične fakultete,
-    Fakultete za gradbeništvo in geodezijo,
-    Fakultete za elektrotehniko,
-    Fakultete za strojništvo,
-    Fakultete za dizajn.


Dan odprtih vrat bo potekal v petek, 11. 11. 2022, ob 9. uri v Poslovni coni A2 v Šenčurju.Za več informacij se lahko obrnete na Tino Brojan (tina.brojan@r-p.si). 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano