Platinasta bonitetna odličnost za podjetje AJM

Člani

19. Oktober 2022

Platinasta bonitetna odličnost za podjetje AJM

V podjetju AJM okna-vrata-senčila, največjega slovenskega proizvajalca stavbnega pohištva iz PVC, lesa in aluminija, imajo dober razlog za veselje, saj se lahko pohvalijo z dobro novico. Že drugo leto zapored so namreč postali prejemnik Platinaste bonitetne odličnosti AAA. 


Gre za ugledno priznanje, ki izkazuje, da je podjetje AJM zanesljiv poslovni partner. Platinasta bonitetna odličnost namreč predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo tri leta zapored. Gre torej za najvišje možno poslovno priznanje odličnosti, ki jo analitična hiša Dun&Bradstreet podeljuje na evropski ravni. 

AJM-boniteta-2022 (Large).png
Kot pravijo pri omenjeni analitični družbi podjetje, ki nosi platinasto bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji; dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi deležniki.


Izpolnjevanje pogojev za prejem platinaste bonitetne odličnosti pomeni, da AJM posluje izjemno, da neguje dobre poslovne običaje, skrbi za zadovoljstvo vseh vpletenih v poslovni proces in izpolnjujejo stroge certifikacijske kriterije. Sodelovanje z njim pa je varno in zanesljivo. 


Pri AJM so ponosni na dosežen rezultat, ki ga razumejo kot priznanje dobrega dela na domačih in tujih trgih, kamor izvozijo 30% letne proizvodnje. Izpostavljajo, da je hkrati to priznanje tudi velika zaveza za naprej. Kljub zelo turbulentnim časom, ki so pred nami, z optimizmom zrejo v prihodnost in verjamejo, da bodo z dobrim delom ohranili dobre poslovne rezultate, zaupanje kupcev in poslovnih partnerjev.  

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano