Gazela: v velikem finalu SBC člani

Člani

24. Oktober 2022

Gazela: v velikem finalu SBC člani

Časopisna družba Dnevnik je regijske zmagovalce – gazele, ki jih je izbrala metodološka komisija Gazele, v sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami razglasila na šestih regijskih dogodkih po Sloveniji: v Ljubljani, Velenju, Novi Gorici, Novem mestu, Dravogradu in Kranju. Med šestimi finalisti so kar štirje člani SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

V savinjsko-zasavski regiji se je z nazivom gazela ovenčalo podjetje Pišek – Vitli Krpan, ki je bilo lani imenovano za srebrno slovensko gazelo. 

Priznanje gorenjska gazela 2022 je prejelo podjetje Nimrod, drugi največji ponudnik divjačine v Evropi.

V podravsko-pomurski regiji je naziv gazele pripadel podjetju Benko-tehna Puconci, ki se ukvarja s prodajo materialov gradbenim podjetjem in obrtnikom, šteje toliko let kot samostojna Slovenija. 

Gazela primorsko-notranjske regije je postalo podjetje Sodimex, ki izdeluje sestavne dele za stole in drugo pohištvo iz vezanega lesa. V velikem finalu se tako poteguje za lovoriko gazela tudi Sodimex.

Finale v sredo, 26. oktobra

Nosilce priznanj zlata, srebrna in bronasta gazela 2022 bo časopisna družba Dnevnik, ki je projekt sprejela pod svoje okrilje ob koncu leta 2005, izmed šestih finalistov razglasila na tradicionalni svečani prireditvi Slovenska gazela v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Kdo bo veliki zmagovalec in prejemnik zlate gazele, bo znano na slavnostni podelitvi, in sicer v sredo, 26. oktobra. Dogodek si bo mogoče ogledati tudi v neposrednem prenosu na spletni strani gazela.com.

V SBC-ju stiskamo pesti za naše člane!

Vir fotografije: časopisna družba Dnevnik

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano