Dogodek DigiMeet 22 je pred vrati: Trajnostna prihodnost s pravo digitalno podporo

Dogodki

12. Oktober 2022

Dogodek DigiMeet 22 je pred vrati: Trajnostna prihodnost s pravo digitalno podporo

Podjetje Mikrocop, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov vabi, da se jim med 24. in 27. oktobrom 2022 pridružite na brezplačnih srečanjih, ki bodo potekala on-line in tako spoznate uporabniške zgodbe ter koristne nasvete s področja digitalizacije poslovanja podjetij navzven in navznoter.

Na treh spletnih seminarjih, ki bodo potekali od ponedeljka do srede, vas čakajo zanimivi gostje iz gospodarstva, bančništva in zdravstva, ki bodo z vami delili izkušnje, poslovne prakse in trajnostno vizijo za prihodnost.

Dogodek bodo zaključili s posebnim gostom: Johnom Denhofom, predsednikom uprave Nove KBM, ki bo skupaj z moderatorjem, novinarjem Radia Slovenija Matejem Praprotnikom, razmišljal o koristih digitalizacije in pozitivnih vplivih, ki jih ima na trajnostno poslovanje. Ker sta oba navdušena kolesarja, bo zagotovo pogovor tekel tudi o tej temi!

PROGRAM

PONEDELJEK // 24. 10. 2022, 11.00-12.00

Uvodni nagovor – Tjaša Poljšak, direktorica prodaje in trženja, Mikrocop

Razmišljamo digitalno, delujemo trajnostno – Ivo Vasev, produktni vodja InDoc EDGE, Mikrocop // Tilen Sever, direktor sektorja razvoj, tehnologija in inovacije, Steklarna Hrastnik

Prvo srečanje Digimeeta 2022 posvečamo digitalni platformi in možnostim, ki jih ponuja kot orodje in osnova za digitalizacijo poslovanja. Ivo Vasev, produktni vodja InDoc EDGE se bo skupaj s Tilnom Severjem, direktorjem razvoja tehnologije in inovacij pogovarjal o strategiji in viziji digitalnega poslovanja in njegovega vpliva na trajnostno naravnanost podjetja.

TOREK // 25. 10. 2022, 11.00-12.00

Uporabniki pričakujejo veliko, dobijo še več – Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, Mikrocop // Miro Cepec, glavni operativni direktor, SKB banka

Na današnjem srečanju vam bomo predstavili priložnosti, ki se podjetjem odpirajo z uvedbo izmenjave dokumentov in e-podpisovanja v sklopu digitalizacije poslovanja. Kako se lahko s poslovnimi rešitvami na digitalni platformi približate partnerjem in strankam, vam bo predstavil Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, ki bo za izkušnje in primer iz prakse povprašal gosta, Mira Cepca, glavnega operativnega direktorja SKB banke.

SREDA // 26. 10. 2021, 11.00-12.00

Zdravstvena oskrba na krilih digitalizacije – Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja, Mikrocop // Aleš Rozman, dr. med. , strokovni direktor, Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj // Gregor Torkar, vodja službe za informatiko, Splošna bolnišnica Jesenice // Mirjam Kerpan Izak, direktorica, List // Maja Marušič, strokovnjakinja za notranja pravila in e-hrambo, Mikrocop

Veseli nas, da lahko z vami delimo znanja in izkušnje s področja digitalnega poslovanja v zdravstvu. Kako se v zdravstvu soočajo z izzivi upravljanja dokumentacije, neskladij in tveganj, kako skrbijo za varno hrambo zdravstvene dokumentacije izveste skozi pogovor, ki ga bo z zanimivimi gosti, predstavniki različnih zdravstvenih organizacij, vodila Tatjana Jaklič, vodja enote poslovne rešitve.

ČETRTEK // 27. 10. 2022, 11.00-12.00

Odprti pogovor: Trajnostna prihodnost s pravo digitalno podporo ( angleški jezik)

Gost: John Denhof, predsednik uprave, Nova KBM

Moderator: Matej Praprotnik, novinar Radio Slovenija in »kolesarski župan Ljubljane«

Letošnji DigiMeet zaključujemo z odprtim pogovorom z gostom Johnom Denhofom, predsednikom uprave Nove KBM. Z moderatorjem, novinarjem in »kolesarskim županom Ljubljane« Matejem Praprotnikom se bosta pogovarjala o prednostih digitalizacije s poslovnega in trajnostnega vidika ter se dotaknila tudi osebnega pogleda na to, kako lahko posameznik pozitivno vpliva na boljši jutri. Ob zaključku dogodka bomo podarili tudi praktično darilo za kolesarstvo.

PRIJAVA

GTW cover DM.png

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano