Vroča navtična jesen: ideja za izlet - obiščite sejem plovil

Člani

25. September 2022

Vroča navtična jesen: ideja za izlet - obiščite sejem plovil

Mednarodni navtični sejem Genoa Boat Show, ki se letos odvija že 62-ič zapored, je bistven dogodek tako za mednarodni trg plovil, kot tudi za ljubitelje morja. Globalna platforma sejma je pomembna za celotno industrijo in prilagojena spodbujanju institucionalnih, tehničnih in tržnih interakcij 365 dni v letu. In tam lahko v teh dneh srečate kar dva člana SBC – Kluba slovenskih podjetnikov – e’dyn, blagovno znamko je ustanovilo podjetje Podkrižnik in MennYacht.

Več kot 1000 razstavljavcev je razporejenih po 5 različnih oddelkih: jahte in superjahte, svet jadranja, odkrivanje čolnov, tehnična trgovina in morsko življenje. Mednarodni navtični sejem v Genovi je specializiran dogodek, ki se odvija na površini več kot 200.000 kvadratnih metrov na kopnem in na vodi, ki vključuje zunanji del z 8 pomoli, ki so delno pokriti z veliko natezno strukturo, in s slavnim, prepoznavnim paviljonom, ki je razdeljen na 2 nadstropja.

“Razkošje, da lahko plujete popolnoma neslišno je najlepša izkušnja plovbe z električnim plovilom.“

Na navtičnem sejmu v Genovi pa lahko obiščete tudi razstavni prostor podjetje Podkrižnik, kjer e’dyn ekipa predstavila najnovejše konkurenčne izdelke v atraktivni navtični industriji.Zanimiva je tudi statistika obiskovalcev sejma:
- 65% obiskovalcev je starejših od 30 let;
- 90% obiskovalcev aktivno doživlja morje;
- 40% obiskovalcev je menedžerjev ali strokovnjakov;
- 26,5% obiskovalcev prihaja iz tujine;
- 1.450 akreditiranih novinarjev iz 30 različnih držav.

Nova Ferretti yachts 860

In prav v Genovi si lahko ogledate novo Ferretti Yachts 860, poleg tega pa tudi ostala plovila znamk Ferretti grupacije: Riva, Pershing, ITAMA, Custom Line in WALLY.

Kot pravijo v podjetju MennYacht: »S komponiranjem melodije, v kateri so note vsakega posameznega instrumenta čudovito orkestrirane, se Ferretti Yachts pripravlja na to, da oživi novo simfonijo: Ferretti Yachts 860. Jahta s flybridgeom, ki jo je ustvarila ladjedelnica s sedežem v Cattolici, ima vrhunsko obliko in tehnološke rešitve, kjer slogovni in arhitekturni elementi delujejo v harmoniji vse do najmanjše podrobnosti.«

Ne spreglejte tudi prihodnjih navtičnih dogodkov te jeseni: 
- Monaco yacht show: 28. september – 1. oktober 2022; 
- Metstrade Amsterdam: 15. november – 17. november 2022 (svojo udeležbo potrdil tudi e’dyn).

Takoj za sejmom v Genovi se v Monaku prične sejem mega jaht, ki bo trajal od 28. septembra do 1. oktobra. Svetovno premiero pa bo tam dočakala nova 130' Riva Bellissima in 62 metrska CRN Rio, razstavljene pa bodo tudi nova Custom Line 140 in futuristična WALLY WHY200.

CRN RIO.jpg

Riva 130.png

Vir naslovne fotografije: e’dyn
Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano