V Žalcu že šestič pripravljajo Oktoberfest, savinjsko različico

Dogodki

07. September 2022

V Žalcu že šestič pripravljajo Oktoberfest, savinjsko različico

Podjetje Petre šotori – hale na področju družbene odgovornosti poleg številnih aktivnosti in podpore različnim društvom in lokalni skupnosti, vsako leto v sodelovanju s Kulturnim društvom Savinjski Oktoberfest in partnerji organizira dogodek Savinjski Oktoberfest, ki je posvečen tradiciji hmeljarstva in pivovarstva Spodnje Savinjske doline, kjer ima podjetje Petre šotori- hale d.o.o. tudi svoj sedež.

Letošnji 6. Savinjski Oktoberfest bo 1. oktobra 2022 od 17. ure dalje pri Fontani piv v Žalcu. Uvodni del dogodka je Hmeljarski likof, kjer Združenje hmeljarjev Slovenije podeli priznanja in nagrade hmeljarjem ter deli informacije glede hmeljarske letine z javnostjo.

Vstopnine ni.V zabavnem delu programa bodo nastopili grupa Vigor, ansambel Chicas, ansambel Za žur, mažorete in godba na pihala Laško, mažorete Liboje ter Godba na pihala Zabukovica, izbiral pa se bo tudi najlepši »dirndl« ter najštevilčnejša skupina »Lederhosen«. Del programa je tudi tradicionalno zabijanje  pipe v sod piva in s tem se uradno otvori Savinjski Oktoberfest. Savinjski Oktoberfest je zasnovan po vzoru bavarskega Oktoberfesta in je mednarodni dogodek, saj so hmeljarji, hmeljske princese, hmeljske kraljice, hmeljarski vitezi in ostali gostje domačini in tujci, predvsem iz sosednje Avstrije ter Nemčije.

petre sotori.jpg

O podjetju Petre šotori-hale

Podjetje Petre šotori-hale je poleg skladiščnih hal tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih skladiščnih in prireditvenih šotorov, odrov in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših dogodkov. Njihovi skladiščni šotori so v celoti slovenski proizvod. V ponudbi imajo lahko tudi aluminijaste skladiščne šotore proizvedene iz »zelenega aluminija«, iz aluminija, ki kar 2 krat manj onesnažuje okolje s CO2 od evropskega povprečja in celo 4 krat manj od svetovnega.

Njihova prednost so kratki dobavni roki, fleksibilnost, prilagodljivost, celovite rešitve certificirani kvalitetni proizvodi in hitra montaža ter demontaža. Aluminijasti skladiščni šotori so dani na trg kot celota, so skladni s slovensko in evropsko zakonodajo in opremljeni z dokumentacijo, ki je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Podjetje Petre šotori – hale d.o.o. je na trgu že 30 let in se ponaša s številnimi certifikati kakovosti.

[PREBERITE ŠE]

https://www.sbc.si/aktualno/podjetje-petre-sotori-ze-40-let-navdihuje-in-vodi-uspesna-ekipa-2022-03-02

Petre šotori – hale so imenovani tudi za SREBRNEGA PARTNERJA OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano