Unija Challenge 2022: Tekmovanje za najboljšo projektno nalogo

Dogodki

19. September 2022

Unija Challenge 2022: Tekmovanje za najboljšo projektno nalogo

Unija Group, mednarodna računovodska hiša, članica SBC - Kluba slovenskih podjetnikov organizira tekmovanje za študente »Unija Challenge 2022«. Kot poudarjajo, v Uniji Smart Accounting vedno iščejo kreativne rešitve, ki premikajo meje na področju računovodstva, svetovanja in informacijske tehnologije.

Na strokovnih in tehničnih področjih so naredili številne napredke ter vzpostavili nove standarde poslovanja. Prav zato želijo mladim pomagati, da poleg formalne izobrazbe pridobijo tudi veščine, ki jim bodo prišle prav v poslovnem svetu. Eden od teh načinov so tudi takšna tekmovanja.

unija_challenge_SLO_HD.png

Natečaj je organiziran tako, da se študentje lahko prijavijo na eno od treh ponujenih področij: računovodstvo, svetovanje in informacijska tehnologija. Teme za projektne naloge znotraj teh področij so:

  • Vizija računovodstva 2052
  • Market research za potencialnega investitorja
  • Cyber Security za mala podjetja

Tekmovanje Unija Challenge je sestavljeno iz dveh faz. V prvi fazi bodo udeleženci tekmovali znotraj svoje države. Deset najbolje ocenjenih del se bo uvrstilo v finale državnega tekmovanja in za prva tri mesta prejelo nagrade v vrednosti 400, 600 in 1.000 evrov.

Zmagovalna ekipa na državni ravni se uvrsti na regijsko tekmovanje, kar predstavlja drugo fazo. Drugi del tekmovanja se bo odvil 21. novembra 2022 v poslovni stavbi Unije na Brezovici pri Ljubljani, kjer se bodo zmagovalci iz celotne regije potegovali za nagrado 5.000 evrov.

Za boljše razumevanje poslovanja našega podjetja si bodo lahko vsi zainteresirani na Dnevu odprtih vrat ogledali prostore Unije Smart Accounting. Na kratkem uvodnem sestanku se bodo študenti lahko podrobneje seznanili s ponujenimi temami, povprašali, kar jih zanima, spoznali člane komisije in spoznali tudi sotekmovalce.

Dan odprtih vrat bo 30. septembra 2022 ob 12. uri v prostorih Unije na Brezovici pri Ljubljani, Tržaška cesta 515.Študenti se lahko prijavijo individualno ali skupinsko, in sicer do 5. oktobra 2022, izberejo pa si eno izmed ponujenih področij. S tem pristopijo k reševanju projektne naloge in pokažejo svojo ustvarjalnost in znanje.

Postanite del pozitivne zgodbe, pokažite svoje sposobnosti in izrazite svoje ideje. Začnite spremembe z Unijo in se prijavite na povezavi: https://challenge.unija.com/slV Uniji verjamejo, da lahko vaš neobremenjen in nekonvencionalen pogled navzven prinese sveže rešitve, ki so lahko odlično izhodišče za nova odkritja. Zagotovo bodo odlično izhodišče za vašo kariero. Kdo ve, morda se vaše poti kmalu spet križajo.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano