SiON je zaživel - Vključite tudi vašo občino

Izbrani nasveti

10. September 2022

SiON je zaživel - Vključite tudi vašo občino

Dragi člani, računamo na vašo pomoč: SBCApp > Moj SBC > Moj Doprinos.

SBC, tokrat kot predstavnik in ekskluzivni zastopnik lansira novo kolektivno aplikacijo SiON (Slovenske informativne Občinske Novice), ki je namenjena vsem slovenskim občinam, za izboljšano, lažje in hitrejše informiranje občanov.

Za občine in občane je mobilna aplikacija SiON dobrodošla in pomembna informativna mobilna platforma, našemu klubu pa prinaša strateške in finančne bonitete.

Naša želja in naloga je povezati klub z župani občin, do katerih imate člani dostop. Vse naslednje korake prevzameta in izvedeta ekipi SBC in SiON.

Vse, kar morate storiti, je, da znotraj SBCAplikacije odprete SiON predstavitev:

 

SBCA-SiON.jpg

 

Gumb »POSREDUJ ŽUPANU« že vsebuje vse potrebno za nagovor župana; uvodno besedilo, video predstavitev, PDF cenik ter formular za pridobitev pogodbe za takojšnjo priključitev občine v slovensko občinsko mobilno okolje.

Za uspešno povezavo z županom dodate le elektronski naslov župana, po želji njegovo ime in/ali prilagodite besedilo ter posredujete sporočilo.

SBC prejme kopijo elektronskega sporočila za nadaljnjo komunikacijo z županom oziroma občino, vi pa ostanete prisotni samo v začetni komunikaciji.

Za ogled SiON predstavitvenega videa ter PDF kataloga (prilagojenega za občine) prosim kliknite tu: https://sion.center/

Ob tem si naložite SiON aplikacijo, saj bo tudi za vas in vaše zaposlene koristna in dobrodošla informativna platforma.

 

Zahvaljujemo se vam za vaš cenjeni doprinos in prepošiljanje informacije županu.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano