SBC dogodki, ki bodo krojili naš september

Dogodki

08. September 2022

SBC dogodki, ki bodo krojili naš september

Poletje se je končalo, dodobra smo že zakorakali v september in v SBC se vračajo dogodki. Da boste kar najbolje obveščeni, kaj vse se bo dogajalo v klubu, spremljajte SBCA mobilno aplikacijo, kjer redno objavljamo sveže aktivnosti in dogodke. Prijava na dogodke je možna prek SBCA - modul EVENTS.

Poglejmo, kateri dogodki bodo krojilo SBC september:

15. 9. 2022: SBC Klubski četrtek: Vzgoja otrok, naslednikov v podjetniškem duhu

Statistika pravi, da je zgolj 5-7 % otrok, ki izhajajo iz družinskih podjetij, pripravljeno naslediti podjetniško pot svojih staršev. Tokrat bomo preko različnih izkušenj naših članov iskali odgovore o tem, kako vzgojiti naslednika, kako otroke vključiti v družinsko podjetje, katere vrednote jim privzgojiti in ali jim prepustiti svobodno odločitev glede vključitve v podjetje.
Kratki uvodni besedi strokovnjaka, člana SBC Miha Bavca (Transformacija) bo sledil pogovor članov SBC z različnimi izkušnjami. Z nami bodo:
•    Nuša Pavlinjek Slavinec, direktorica, Roto Group, skupaj z mladoletno hčerjo Anjo Slavinec,
•    Katarina Malgaj, izvršna direktorica, Avtohiša Malgaj PE Trbovlje, skupaj z očetom Andrejem Malgajem, direktorjem, skupina Malgaj,
•    Bruno Dujič, direktor, CBD.
Pogovor bo vodila Maja Lotrič iz podjetja Lotrič Meroslovje tudi član SBC. Dogodek bo trajal do 18:30. Sledilo mu bo sproščeno druženje.

18. 9. 2022: SBC Mladi - Pozdrav jeseni

Obeta se vroča jesen. Začnimo jo sproščeno, v dobri družbi. 
Pred nami je družinski piknik s team buildingom.
Z nami bo članica Denise Kramljak, Nieros metal d.o.o., ki bo predstavila svojo podjetniško pot.
 

Vljudno vabljeni v nedeljo, 18. 9. 2022, ob 13. uri.
Lokacija: Območje 70 (Fužine 70, 1241 Kamnik), član sekcije SBC Mladi, ETC Adriatic
Na dogodku se nam bodo pridružili tudi nekateri SBC Mentorji.

20. 9. 2022: Balonarski spektakel v osrčju prekmurskih ravnic

Med 16. in 23. septembrom se bo zgodil eden največjih dogodkov v zgodovini Slovenije, v Prekmurju bo potekalo svetovno prvenstvo v poletih s toplozračnimi baloni 2022. Levji delež zaslug gre pripisati letalskemu navdušencu in našemu cenjenemu članu UO SBC Štefanu Pavlinjeku (Roto Group).
V najboljši SBC družbi si bomo ogledali vzlet balonov za svetovni pokal. Takoj po štartu 150 tekmovalnih balonov, ki bodo preplavili nebo, se boste lahko vkrcali tudi vi in poleteli med oblake ter iz neposredne bližine opazovali tekmovanje. Zagotovo neponovljivo doživetje s sočasnim pogledom na pisano nebo in prekmurske ravnice.

27. 9. 2022: SBC Onboarding - klubsko druženje

Novi člani ste dragoceni. Želimo vam čim bolj približati aktivnosti kluba, ki so za vas zanimive, predvsem pa, da spoznate druge člane, ki delijo podobne izzive kot vi. Člane, ki ste se SBC pridružili od julija naprej, vabimo na sproščeno druženje v SBC Lounge.
Na srečanju boste spoznali tudi vodstvo in strokovno ekipo SBC, ki je tukaj za vas, kakor tudi program SBC 2.0 in vrednote, ki povezujejo člane SBC: z odgovornim podjetništvom ustvarjamo boljšo prihodnost.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano