SBC članica okronana z nazivom digitalne agencije leta in z najboljšim spletnim projektom leta

Člani

22. September 2022

SBC članica okronana z nazivom digitalne agencije leta in z najboljšim spletnim projektom leta

Na festivalu inovativnih digitalnih komunikacij Websi 2022 so razglasili najbolj odmevne digitalne komunikacijske projekte leta. Najpomembnejšo nagrado, ki vsako leto pripade najboljši agenciji leta na trgu je prejela Agencija 101, najboljši projekt leta pa je Merkurjeva komunikacija ob črnem petku.

Agencija 101 je to naziv agencije leta na festivalu Websi osvojila že 3. leto, kar jo uvršča med največkrat nagrajene agencije na tekmovanju. Agencija se je podpisala tudi pod izvedbo najboljšega projekta leta, Merkurjeve komunikacije ob črnem petku.

Dino Zupančič, direktor agencije 101 ob tem pravi:

    »​​​​​Digitalizacija je že vrsto let del našega vsakdana, zelo nas veseli, da v poslovni procesih in komuniciranju naših podjetih digitalizacija ni več novost, ampak redna praksa, ki prinaša spremembe procesov na vseh ravneh. Živimo v svetu v katerem digitalnega ne moremo več na silo ločiti od analognega, zato so tovrstna priznanja kot je Websi med najbolj pomembnimi usmerjevalci razvoja komunikacijske industrije in digitalizacije poslovnega okolja.«

V projektu so z prepletom digitalnih orodij izkoristili prodajni potencial “črnega petka”, žirija pa je še posebej izpostavila dejstvo, da je v oglasih v vlogi Merkurjevega svetovalca za Črni petek blestel eden najboljših slovenskih komikov Sašo Stare.

    »Oglaševalske vsebine na digitalnih kanalih vsak dan tekmujejo z nešteto objavami in sporočili vplivnežev, zvezdnikov in drugih, ki jim ljudje radi sledijo. Zato je za učinkovito digitalno komuniciranje nujna dobra mešanica ustvarjalnosti, iznajdljivosti in taktike.« pravi Uroš Svenšek, vodja digitala na Agenciji 101.

Poleg zgoraj navedenih projektov je agencija prejela zlati priznanji tudi za projekt Glavni proti jutru za naročnika Burek Olimpija v katerem so dobitnikom Michelinovih zvezdic ob podelitvi dostavili bureke s sporočilom: “Vi ste glavni cez dan, mi pa proti jutru” in za projekt Navijaški chatbot za naročnika Mastercard.

Več o nagradah WEBSI si lahko preberete na te povezavi.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano