SBC član kupil podjetje Strojrem, s tem širi tudi proizvodne zmogljivosti

Člani

12. September 2022

SBC član kupil podjetje Strojrem, s tem širi tudi proizvodne zmogljivosti

SIAPRO d.o.o je mednarodno priznano podjetje, na trgu so prisotni od leta 1993, od leta 2020 pa so tudi član SBC. Nudijo inovativne inženirske storitve s proizvodnjo in implementacijo za industrijo in posamezne investitorje. Zaradi širitve poslovanja so v letošnjem letu realizirali več kot 2 milijona evrov vredno investicijo in izvedli pomemben korak v nadaljnjem razvoju podjetja. Kupili so podjetje Strojrem iz Hrvaške. Kot poudarjajo, jim bližina letališča Zagreb še dodatno izboljšuje pogoje za neovirano komunikacijo s poslovnimi partnerji.

Siapro d.o.o. ima po novem več kot 65 visoko strokovno zaposlenih in 3.860 m2 pokritih proizvodnih površin, kar nam omogoča najmanj podvojitev proizvodnih zmogljivosti v letu 2023.Z nakupom so si zagotovili dodatne proizvodne zmogljivosti, in sicer:

  • 2.600 m2 dodatnih pokritih proizvodnih prostorov,
  • 4200 m2 dodatnih površin za dodatno širitev proizvodnje,
  • 50 dodatnih visoko -strokovnih zaposlenih, s čimer se je redna ekipa Siapro povečala na 78 oseb.

Okrepljen prodajni program tehnologije za transport sipkih in kosovnih materialov ter transporterjev v recycling industriji

Razširili so prodajni program na področju transporterjev, ki je bil dosedaj glavni program podjetja Strojrem.

Izvajajo projektiranje s pomočjo 3D projektivnih orodij, proizvodnjo, montažo in servis opreme za bimasna postrojenja, industrijo alternativnih goriv in odpadkov, industrijo kmetijskih proizvodov in žit, proizvodnjo cementa, ometa in apna, rešitve za livarstvo, metalurgijo in rudarstvo, rešitve za luke in terminale, za gradbeništvo in podobno.

Strankam zagotavljajo rešitve na ključ pri transportu, skladiščenju, doziranju, drobljenju in ločevanju materialov ter nakladanju in pretovarjanju materialov.

Z nakupom podjetja Strojrem in pridobljenimi proizvodnimi kapacitetami, z okrepljeno profesionalno inženirsko ekipo, z iskanjem sodobnih rešitev in novih tehnologij, z opremo 100% proizvedeno v EU, lahko kupcem zagotavljamo dodatne visoke standarde kakovosti za ves prodajni program Siapro. To pomeni za peskalne stroje, za livarsko opremo in transporterje, za hidroelektrarne ter za opremo za avtomatizacijo proizvodnje. Z nakupom omogočajo pomembno nadaljnjo rast pojdeta in širitev na nove trge.

Prihodne leto bodo praznovali 30 let delovanja

Kot poudarjajo v podjetju, so fleksibilno in mednarodno organizirano podjetje. Zaposlujejo pretežno tehnično osebje s potrebnim znanjem in spretnostim. Strankam nudijo strokovno pomoč s pomočjo mednarodne ekipe svetovalcev, inženirjev in tehnologov.

Njihov razvoj na področju strojegradnje sledi potrebam avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije, čemur v zadnjih letih intenzivno sledijo. Strankam nudijo nove tehnologije, v tehnološke procese vgrajujejo inovativno opremo izdelano glede na individualne potrebe kupcev. Vezano na razvoj že več let uspešno deluje njihov testni center za abraziv in peskanje.

Siapro oprema je 100 % izdelana v EU in poznana kot zelo kakovostna

Stroje in opremo prodajajo po vsem svetu, največ v Evropi, deloma v Afriki, Aziji, itd... Številni referenčni projekti podjetja so odraz dolgoletnega dela in zaupanja kupcev v naše storitve in izdelke. Reference in prodajni program predstavljajo na spletnih straneh: www.hydro-electricity.eu, www.siapro.eu. in www.strojrem.hr.

Izvajajo projekte na ključ, to je od svetovanja in projektiranja, do proizvodnje in izvedbe projektov na sledečih področjih:

1. Stroji in oprema za površinsko obdelavo kovin; peskalni stroji, ščetkanje,
2. Livarska oprema in transporterji (priprava peska, fomarski stroji, oprema za jedrarne, avtomatske livne    naprave, hlajenje, transportni sistemi, čiščenje odlitkov, drobilci)
3. Razna oprema za avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo  proizvodnje,
4. Hidroelektrarne in vodne turbine do 10MV.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano