Novi trendi: gurmansko razvajanje v udobju prestižnega penthousea

Člani

14. September 2022

Novi trendi: gurmansko razvajanje v udobju prestižnega penthousea

Neu Residences, nova ikona bivanja v središču Ljubljane, na Kolodvorski ulici, konec septembra pripravlja nepozabno kulinarično doživetje. Penthouse v 7. nadstropju se bo namreč od 22. do 24. septembra spremenil v pop-up restavracijo. V njej bo vsak večer 24 gostov z izbranimi jedmi lahko razvajalo svoje brbončice, pri čemer bo kulinarični ritem narekoval chef Klemen Skubic.

Pop up gourmet vsem tistim, ki posegajo po kulinaričnih presežkih, ponuja edinstveno priložnost, da običajno večerjo spremenijo v unikatno doživetje, pri čemer bo čudovito kuliso nudilo osrčje prestolnice. Gostje bodo lahko sodelovali tudi pri pripravi obrokov skupaj s chefom Klemnom Skubicem.

Prizorišče pop up restavracije bo penthouse stanovanje, ki se ga lahko uporablja za različne namene. Možno ga je najeti za poslovna srečanja, predstavitve ali manjše sprejeme za zaključene družbe, kot tudi za kosila in večerje za do 50 gostov.

NEU Residences_naslovka_Galerija3.jpg

V Neu Residences je prav tako na voljo tudi sejna soba za do 10 udeležencev, ki je opremljena z najsodobnejšo avdio-vizualno opremo.

NEU Residences je namenjen počitniškim in poslovnim gostom, ki si želijo več udobja, prostora in svobode. Gostom kakovost bivanja zvišujejo nadstandardne storitve, med katerimi so: ogrevan bazen na terasi z razgledom na Ljubljanski grad, NEUBAR, moderne gostinske storitve, fitnes, prostor za skupno delo, sejna soba, storitve recepcije in storitve čiščenja.

Chefa Klemna Skubica smo spomladi lahko spoznali kot osrednjega gostitelja kuharske oddaje na nacionalni televiziji, sicer pa se v zadnjem obdobju posveča tudi projektu Kulinaričnih doživetij na vašem domu, kjer po dogovoru s strankami v udobju njihovega lastnega doma pričara nepozabna kulinarična doživetja. V svoji dosedanji karieri se je med drugim kalil pod mentorstvom kuharskih chefov kot so Igor Jagodic, Bine Volčič in Boštjan Trstenjak.

Večerja z začetkom ob 18. uri bo postregla s 7-hodnim menujem, ki bo vključeval sezonska, sveža in lokalna živila. Cena celotnega menija s spremljavo znaša 89 EUR. Prijave sprejemajo na: 031 450 200 (med 7. in 19. uro) ali na e-mail naslovu neu@neu-residences.com.

O članu SBC

Finance consulting d.o.o. je družinsko podjetje s tradicijo, ki se ukvarja z oddajo lastnih nepremičnin, od industrijskih hal do študentskega doma s koncesijo. Po prevzemu podjetja je Peter Cesar kot arhitekti želel dejavnost razširiti, zato je pod blagovno znamko NEUHAUS začel z razvojem nepremičninskih projektov in gradnjo stanovanj za trg. Vrhunec tega je objekt NEU-Residences, prvi objekt z stanovanji s storitvijo v centru Ljubljane.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano