Nova investicija Joca Pečečnika se predstavlja javnosti

Člani

30. September 2022

Nova investicija Joca Pečečnika se predstavlja javnosti

Podjetje Quantifly, v katerega je Joc Pečečnik nedavno vložil pol milijona evrov, bo v prihodnjih dneh javnosti predstavilo inovativne rešitve za strateško upravljanje kadrov. Te pomagajo odgovoriti na naslednja ključna vprašanja: kako zadržati ključne sodelavce, kako jih ohraniti zadovoljne, kako krepiti njihovo zavzetost v teh nestabilnih časih? 

O tem bodo v četrtek, 6. oktobra, v Cankarjevem domu v Ljubljani razpravljali inovatorji in strokovnjaki iz podjetja Quantifly in drugih podjetij, ki razumejo izzive današnjega časa. Vabljeni na dogodek Quantifly Connect, sporočajo iz podjetja, v katerega kot investitor verjame večinski lastnik podjetja Elektronček Group in predsednik SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. 

Prijave na dogodek na tej povezavi. 

Za preživetje in razvoj je za podjetja pomembno znanje, predvsem pa najboljši zaposleni, ki to znanje imajo. Zato je čedalje pomembnejše strateško upravljanje kadrov. Kako se tega lotevajo v nekaterih manjših in srednje velikih slovenskih podjetjih boste lahko izvedeli na dogodku Quantifly Connect.  

Kaj prinaša Quantifly? 

Rešitve podjetja omogočajo napredno analitiko in odkrivanje težav pri upravljanju s kadri. Rešitve identificirajo ključne zaposlene, odkrijejo patologije ter sistematično zvišujejo zavzetost, preprečujejo preobremenjenost in odpravljajo ozka grla v pretoku informacij, pravijo v Quantiflyju.

Pri rešitvah sodelujejo s široko paleto strokovnjakov za podatkovno analitiko, tehnološki razvoj, organizacijsko psihologijo, kadrovanje in poslovni razvoj.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

V četrtek, 6. oktobra 2022, boste torej od najboljših izvedeli, kako se lotiti kadrovskih izzivov v nestabilnih časih. 

- Kako zadržati ključne sodelavce?
- Kako ohraniti in povečati njihovo zadovoljstvo?
- Kako krepiti njihovo zavzetost?

Inovativne pristope bodo predstavili Luka Pregelj (Quantifly), Dani Polajnar (TBA), Nina Pozderec (Switch to Eleven), Matic Kadliček (Video Center), Andrej Zalokar (KHD Group), Matej Delakorda (Navajo Labs), Roko Malkoč (Better Meds), Tea Povše (Termo Shop).

Dogodka ne smete zamuditi tudi zato, ker boste na licu mesta spoznali primere dobrih praks. 

KDAJ: četrtek, 6. oktober 2022, 15.30
KJE: Cankarjev dom, Ljubljana

Podroben program in predstavitev govorcev na tej povezavi. 
Prijave na dogodek na tej povezavi. 


Kaj o varovancih pravi Joc Pečečnik? 

»Iz izkušenj vem, da so za uspeh podjetja ključni ljudje. Ustrezni zaposleni, ki so zavzeti za svoje delo, pripadni podjetju in timsko usmerjeni, bodo tudi učinkoviti pri svojem delu. Quantifly nudi poglobljeno analizo, primerljivo s storitvami najboljših svetovalnih agencij – ceneje in hitreje. Vidim ogromen potencial v tej ideji, zato sem se odločil, da jih bom finančno podprl. Nameravam biti tudi mentor na njihovi poslovni poti, saj mislim, da lahko z mojimi izkušnjami dosežejo več«, poudarja eden od globalno najuspešnejših slovenskih podjetnikov. 

Quantifly Connect (cover photo)[31461].png

Naslovna fotografija je simbolična. Vir: Canva. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano