10 let odličnosti: Kristalno priznanje v roke SBC članu

Člani

05. September 2022

10 let odličnosti: Kristalno priznanje v roke SBC članu

Gospodarska zbornica Slovenija (GZS) je avgusta ob 10-letnici projekta Certifikat Excellent SME Slovenia podjetju Hermi, ki je tudi član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, za neprekinjeno desetletje odličnosti in najvišjo bonitetno oceno 10 podelila posebno nagradno, t.i. Kristalno priznanje.

V podjetju Hermi so tudi za leto 2022 pridobili in podaljšali certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia (Excellent Small ąnd Medium Enterprises), ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z mednarodno bonitetno hišo Coface izdaja srednje velikim, malim in mikro podjetjem z dobrimi bonitetnimi ocenami.

Certifikat so prvič pridobili v letu 2012 in ga uspešno obnavljamo že 10 let zapored. V podjetju so tudi letos zadostili zahtevnim kriterijem, kot so letni promet, najvišja bonitetna ocena 10 ter ustrezno bonitetno poročilo. Bonitetna ocena je rezultat finančne analize poslovanja družbe, bonitetno poročilo vsebuje tudi oceno plačilne morale in tveganja poslovanja s podjetjem s prikazom možne nesolventnosti v obdobju naslednjih 12 mesecev.

Podjetje je prepoznano kot zaupanja vreden partner, ki se drži dogovorov tako glede plačil kot konstantne visoke kakovosti izdelkov in storitev ter tako ohranja zaupanje svojih strank.

»Ponovna pridobitev certifikata je potrditev in odraz 10-letnega trdega in vztrajnega dela. Od same ustanovitve podjetja pred 37 leti naprej neprestano stremimo k izboljšavam na vseh področjih, zato podeljen certifikat pomeni tudi priznanje za minulo delo in je dobra popotnica k uresničevanju prihodnjih poslovnih ciljev. Pripomore tudi k povečanju prepoznavnosti znamke Hermi in k večji mednarodni konkurenčnosti podjetja,« ob prejemu certifikata dodaja direktor podjetja, Miran Rauter.

hermi priznanje.jpg

Serija kabelskih polic Hermi Fast Klick nagrajena s srebrnim regionalnim priznanjem 

Poleg certifikata odličnosti pa je bil Hermi nagrajen še s srebrnim regionalnim priznanjem. V podjetju so prejeli tudi srebrno regionalno priznanje v natečaju za najboljše inovacije celjske regije 2022 za serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick. Po lanskem zlatem priznanju za spojni element Hermi Fast Joint je tudi letos GZS prepoznala inovativnost podjetja in izdelkov.

Kot je poudaril direktor Rauter, gre zahvala celotni razvojno-tehnološki ekipi pod vodstvom inovatorjev Janeza Podlipnika, Boštjana Stvarnika in Matica Jošta. Kabelske police Hermi Fast Klick so zasnovane za hitrejše in enostavnejše medsebojno spajanje brez uporabe vijakov in orodja. Zaradi edinstvene in patentirane tehnologije brezvijačnega spajanja je polaganje kabelske trase časovno manj zamudno. Največja prednost se pokaže pri polaganju industrijskih tras, saj lahko zaradi manj ur inštalaterskega dela konkretno prihranite pri strošku celotne inštalacije.

O podjetju Hermi 

Hermi, d.o.o., je inovativno slovensko podjetje z več kot 35-letno tradicijo, ki z razvojem in lastno proizvodnjo ponuja celostne rešitve najvišje kakovosti po meri kupcev. Izdelki Hermi so primerni za individualno in komercialno rabo, odlikuje jih izredna raznovrstnost uporabe na in v stanovanjskih, javnih, komercialnih in industrijskih poslopjih. Proizvodni programi podjetja Hermi z več kot 7.000 izdelki obsegajo 4 segmente: strelovodno in prenapetostno zaščito, kabelske police in lestve ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne. Blagovna znamka Hermi je sinonim za kakovost, zanesljivost, strankam prijazne storitve in nenehno uvajanje tehnoloških inovacij. Poslovne aktivnosti Hermi vodi iz sedeža podjetja v Celju, za dodatno krepitev mednarodne prisotnosti ima hčerinska podjetja v Avstriji, Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano