Skupaj pod eno streho: Extra Lux in Uni-Biro

Člani

02. Avgust 2022

Skupaj pod eno streho: Extra Lux in Uni-Biro

Extra Lux je v decembru 2021 postal 100-odstotni lastnik podjetja Uni-Biro. Cilj prevzema je združiti znanje in izkušnje obeh podjetij ter optimizirati nabavo, prodajo, logistiko in ostale zaledne službe ter zagotavljati kupcem dobave iz centralnega skladišča Extra Lux v roku 24 ur od naročila.

Extra Lux je eno vodilnih slovenskih podjetij za oskrbo z blagom, potrebnim za nemoteno poslovanje podjetij.

Dobavlja široko paleto izdelkov: pisarniški, toaletni, šolski in gospodinjski program, industrijska čistila in pripomočke, tiskalnike in pripadajoči potrošni material (tonerji, črnila), poslovna in promocijska darila ter številne druge izdelke.

Uni-Biro je prepoznan v prodaji Xeroxove opreme, za katero so odlični svetovalci pri izbiri in nakupu celotne palete izdelkov. Nadaljujejo prodajno-servisni program blagovne znamke Xerox, ki so ji dodali še blagovni znamki HP in Lexmark, predviden pa je tudi nadaljnji razvoj tega področja z vključitvijo drugih blagovnih znamk.

Obe podjetji se ponašata s 30-letno tradicijo, združitev pa pomeni dodatno podporo za uresničevanje zastavljene dolgoročne strategije.

Slogan‚ »VSE VAŠE POTREBE POD« z združitvijo podjetij postaja še izrazitejši, saj več kot 9.000 kupcem v skupini poleg klasične dobave blaga iz centralnega skladišča Extra Lux ponujajo tudi svetovanje, servis in vzdrževanje tiskalniških naprav in jim tako pomagajo pri reševanju dnevnih izzivov na tem področju. Kakovostna podpora in hitra oskrba kupcev vključuje tudi storitev tiskanja in dotiska v sodelovanju z zunanjimi partnerji, zlasti tiskovin, kuvert, brošur, katalogov, etiket, majic in drugih promocijskih izdelkov. Kupcem poleg klasičnih naročil omogočajo enostavno in hitro naročanje preko B2B trgovine www.extra-lux.si.

Celoten članek si lahko preberete v reviji SBC Podjetnik, izdaja junij 2022.
Za izvod revije pišite na: 

info@podjetnaslovenija.si

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

 

Celoten članek preberite v SBCA mobilni aplikaciji.
apple-down.png   google-down.png   huawei-down.png   SBCA-onelinkto-download-app.svg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.