Direktor Comark med največjimi potenciali v Evropi

Člani

30. Avgust 2022

Direktor Comark med največjimi potenciali v Evropi

Klemen Butala, direktor podjetja Comark, ki je tudi član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, se je v Belgiji uvrstil med nominirance - torej med najboljše, tiste z največjim potencialom, da postanejo vodilni v industriji v prihodnosti, kot tiste, ki so že dosegli veličino.

Gre za tako imenovano kampanjo »Antwerp XL 40 under 40«, ki se odvija pred sejmom AntwerpXL, ki gostuje v središču evropskega trga projektnega tovora, v Antwerpnu v Belgiji. Sejem združuje vodilna podjetja v projektni logistiki z obiskovalci in razstavljavci celega sveta.

comark_tpv_luka_koper-2271.jpg

Kot je direktor logističnega podjetja Comark Klemen Butala povedal za naš portal, je izredno počaščen, da so šli njegovi sodelavci v akcijo in ga nominirali za tako prestižno nagrado kot je »Antwerp XL 40 under 40.

»Nominacija z njihove strani je zame že zmaga, AntwerpXL pa je to le dodatno potrdil. Uvrstitev med »Antwerp XL 40 under 40« je dokaz, da delamo dobro. Je odraz ekipnega dela, povezanosti in spoštovanja med sodelavci. Vsak izmed nas s svojim znanjem in osebnimi vrednotami doprinese k rasti in uspešnosti podjetja. Je torej pohvala celotnemu podjetju.«Butala še pravi, da je njegova uverstitev med najboljših 40 tudi odlična reklama za podjetje, saj se na sejmu odvije sprejem za nominirance in zmagovalce »Antwerp XL 40 under 40«. Tako se jim ponudi še dodatna priložnost za spoznavanje drugih podjetij in navezovanje stikov. Je torej odlična priložnost za nove poslovne izzive, zaključi direktor Comarka.

O podjetju Comark
Comark d.o.o. je specializiran za področje projektne logistike, zagotavljajo kakovostne prevoze izrednih tovorov po celem svetu. Da bi takšen tovor lahko nepoškodovan prenesel različne, tudi prekomorske poti, mora biti ustrezno zaščiten. Takšno blago potuje v zabojih, za zaščito blaga se uporablja tudi vakumiranje, skratka gre za embalažo, narejeno po meri. Za to so v Comarku razvili posebno dejavnost pakiranja blaga.

SBC – Klub slovenskih podjetnikov Klemnu Butali čestita za nominacijo in uvrstitev med najboljšo, magično štiridesetico.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano