Zanesljiv naslov za ljubitelje morja

Člani

29. Julij 2022

Zanesljiv naslov za ljubitelje morja

Skupina MennYacht že več kot 27 let velja za priznano in varno zatočišče za vse ljubitelje morja v sredozemski regiji. Edinstvena kombinacija visokokakovostnih storitev po meri in najsodobnejših izdelkov njihovim strankam zagotavlja najvišjo raven storitev pri nakupu, prodaji, najemu, vzdrževanju in servisiranju njihovih motornih jaht. 

V preteklosti je skupina MennYacht prejela več nagrad, ki so posledica njenega vnetega dela in izjemnih dosežkov ter si prislužila sloves poštenosti, neoporečnosti in učinkovitosti, zaradi  česar jo priznavajo tako njene stranke kot partnerji.

Najdete jih povsod na Jadranu

Skupina MennYacht je bila ustanovljena leta 1994 kot ekskluzivni zastopnik Pershing Yachts, pet let pozneje pa je svoje zastopstvo razširila na celotno skupino Ferretti Group, ki obsega edinstven porfelj nekaterih najbolj ekskluzivnih in prestižnih blagovnih znamk v svetu navtike: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Itama,  Custom Line in  CRN.

Ferretti Group ima zastopniško mrežo v več kot 80 državah po vsem svetu, zato lahko svojim  strankam zagotavlja izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo ter hkrati igra pomembno vlogo pri spremljanju trga in odzivu na potrebe, želje in pričakovanja kupcev. 

Skupina MennYacht je vodilna pri zagotavljanju celovitih storitev, ki se nanašajo na vse vidike luksuznega jahtanja za stranke iz srednje in vzhodne Evrope kot tudi iz preostalega sveta. Je uradni servisni center za Ferretti Group in zagotavlja tako garancijske kot negarancijske storitve za vse jahte znamke Ferretti Group na strateško lociranih servisnih točkah vzdolž jadranske obale.

So v Portorožu, Novigradu, Rovinju, Pulju, Opatiji, Zadru, Rogoznici, Splitu, Dubrovniku, Črni gori in Draču ter ob Vrbskem jezeru v Avstriji.

Celoten članek si lahko preberete v reviji SBC Podjetnik, izdaja junij 2022.
Za izvod revije pišite na: 

info@podjetnaslovenija.si

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.