V Rimske terme po zdravje in dobro počutje

Člani

25. Julij 2022

V Rimske terme po zdravje in dobro počutje

V zavetju gozdov, nad reko Savinjo, v majhnem kraju, proč od vsakdanjega mestnega vrveža, se nahajajo terme z več kot 2000-letno tradicijo. Že Rimljani so tu odkrili zdravilno moč vode iz vrelcev in se vanjo hodili namakati. Dobrodošli v Rimskih termah.

Vrelci termalne vode, ki so bili nekoč dostopni le izbrancem.Z zdravilno termalno vodo boste tako stopili v preteklost, v rimski raj, kot pred vami že cesar Ferdinand, princesa Viktorija ali Napoleonova sestra, princesa Caroline Murat.

Rimske terme VA.jpg

Valery Arakelov, lastnik Rimskih term

»Celoten kompleks Rimskih term je sestavljen iz treh delov – Rimski dvor, Sofijin dvor in Zdraviliški dvor. Vsak hotel pa je namenjen svoji ciljni skupini, prilagojeno željam, zasnovano tako, da lahko vsak najde nekaj zase,« pojasni Valery Arakelov, lastnik Rimskih term.

Ali želite povezati vaše zaposlene in dvigniti komunikacijo na višjo raven ter s pomočjo tega dosegati boljše poslovne rezultate? Rimskih termah organizirajo 'team building' programe po vaši meri. Programe izvajajo na prostem v historičnem parku in okolici, v bazenu in celo v kuhinji. Preizkušene metode so namenjene sprostitvi, igri in povezovanju.

Ljubitelji kulinarike se lahko udeležijo kulinarične delavnice. Nad njo so skupine navdušene, saj pripravljajo dobrote in okušajo vina in piva iz okolice. Prav na podlagi lastnih izkušenj z organiziranjem takšnih delavnic so strokovnjaki Rimskih term ugotovili pozitivne učinke učnih ur 'team building': osredotočanje na en sam cilj, ljudem pomagajo razumeti proces odločanja in njihovo učinkovitost ter dodatno razvijajo osebnostne lastnosti.

Rimske terme bazen.jpg

Prav tako ljudem pomagajo razviti sposobnosti reševanja težav, učijo se iz izkušenj drugih, dejstva pa dokazujejo, da so po 'team buildingu' cilji zaposlenih bolj jasni in lažje dosegljivi. 'Team building' tudi dokazano izboljšuje komunikacijo in poveča učinkovitost med zaposlenimi.

Si želite, da bi se vaši sodelavci sprostili in da ne izgorijo na delovnem mestu?

V njihovem Busines Wellness Spa Resortu nudijo pestro izbiro paketov bivanja. Priporočajo program bivanja Spa gold premium, ki vsebuje tretmaje za izboljšanje zdravja in ohranjanje dobrega počutja.

Prav tako nudijo tudi pakete namestitve, ki so namenjeni predvsem ljubiteljem narave, nordijske hoje, kolesarjenja, pestre animacije ter skratka vsem, ki želijo preživeti prosti čas aktivno. Program workation, je kombinacija dela na daljavo in oddiha v zdravem delovnem okolju in obogatena s sprostitvijo.

Koncept sprostitve v Rimskih termah temelji na holistični filozofiji, ki bazira na popolni sprostitvi, unikatnih kongresnih in 'team building' dogodkih in popolnem spa doživetju.

Face Design Lab z dr. Ivono Igerc za svež, spočit in mladosten videz. Izkoristite brezplačen posvet v Rimskih termah.

Videza utrujenosti danes ni težko doseči zaradi nepravilne prehrane, stresa in neprespanih noči. Cilj Face Design Laba je promoviranje holistične lepote, pomlajevanja in regeneracije z najnovejšimi in najboljšimi tehnikami.

Dr. Igerc je ena svetovno najbolj priznanih strokovnjakinj s področja pomlajevalne medicine ter matičnih celic. Je zagovornica dostojnega staranja in tudi sama priznava, da ima botoks med ljudmi in v medijih po krivem negativen prizvok.

»Pri botoksu je zelo pomembna pametna uporaba. Če se ne pozna njegovega načina delovanja, se delajo napake. Učinek zmrznjenega obraza je napaka nas zdravnikov, ne botoksa,« razloži zdravnica.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano