Spreminjamo poslovno okolje. Predsednik kluba vas prosi za pomoč.

Dogodki

02. Julij 2022

Spreminjamo poslovno okolje. Predsednik kluba vas prosi za pomoč.
SBC - Klub slovenskih podjetnikov si aktivno prizadeva za izboljšanje podjetniškega okolja. Prijazno vas prosimo za nekaj minut vašega dragocenega časa. Z odgovori na vprašanja in predloge, povezane s podjetniškim okoljem, nam boste pomagali opredeliti najpomembnejše predloge, ki jih bomo zastopali kot podjetniška organizacija.
Vprašanja in predloge najdete v aplikaciji SBCApp v zavihku FEEDBACK.
Še nimate aplikacije SBC App? Aplikacija je na voljo za vse operacijske sisteme na mobilnih telefonih: Android, Apple in Huawei. Berite naprej za natančna navodila, kako si aplikacijo namestite na telefon.
 
Spoštovane članice in člani. SBC - Klub slovenskih podjetnikov se je z drugimi gospodarskimi/delodajalskimi organizacijami povezal v gospodarsko koalicijo in združil moči v nastopu do politik trenutne vlade.
Z Ministrstvom za gospodarstvo, razvoj in turizem (MGRT) smo vzpostavili reden dialog, s čimer sodelujemo pri pripravi aktivnosti in ukrepov, ki vplivajo na podjetniško okolje. Zato potrebujemo vaše mnenje glede vprašanj oziroma predlogov, ki zadevajo ukrepe za oblikovanje gospodarskega okolja.
Odgovori nam bodo v pomoč pri oblikovanju 6-mesečnega načrta aktivnosti in naših stališč do MGRT, ki želi sistematično pristopiti k pogovorom o pričakovanjih gospodarstva.

ČLANI SBC LAHKO NA VPRAŠALNIK ODGOVORITE V SBCAplikaciji v FEEDBACK MODULU. 
Mobilno aplikacijo najdete pod imenom SBCA in je na voljo v Apple App StoreGoogle Play in Huawei AppGallery.

Hvala za vaš dragoceni čas.

SBCApp-clani-new.jpg

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano