SBC Mladi: Sekcija se krepi, širi in raste

Člani

26. Julij 2022

SBC Mladi: Sekcija se krepi, širi in raste

Sekcija SBC Mladi, ki deluje pod okriljem kluba, krepi svoje članstvo. Njihov upravni odbor je v zadnjem obdobju potrdil nove člane.

Kdo so SBC Mladi? Sekcija, ki je bila v sklopu SBC – Kluba slovenskih podjetnikov ustanovljena leta 2019, združuje najbolj perspektivne mlade podjetnice in podjetnike.Novi člani SBC Mladi:

Svetlana Dramlić, Rosa produkcija d.o.o.: Rosa produkcija je neodvisna produkcijska hiša z ekipo kreativnih in visoko profesionalnih filmskih, televizijskih in komercialnih strokovnjakov, ki s svojimi inovativnimi idejami in vsebinami soustvarjajo medijsko sfero.

Edo Kavalič, Kavalič, o.p., d.o.o.: Odvetniška pisarna Kavalič svetuje tujim in domačim gospodarskim družbam zlasti na področju gospodarskega prava, delovnega prava in prava novih tehnologij. Stranke tudi zastopajo v pravdnem, upravnem in davčnem postopku. Pisarna aktivno svetuje tudi na področju prava novejših tehnologij, vključno s postopki javne ponudbe kovancev (ICO), decentraliziranih financ (DEFI) in drugih rešitev na podlagi tehnologije veriženja blokov in disruptivne ekonomije (NFT, METAVERSE).

Miha Vončina, Avacom d.o.o.: Nudijo izdelke široke potrošnje za gospodinjstvo, stekleno embalažo, kovinsko in plastično embalažo. Asortiman obsega preko 200 izdelkov.

Borut Borštnik, MP poslovne storitve d.o.o.: MP poslovne storitve d.o.o. je ponudnik pisarniških storitev s fokusom na mladih podjetjih. Podjetje je razvilo koncept MP hub. coworking, ki mladim podjetnikom omogoča delo v inovativnem in produktivnem okolju s poudarkom na mentorstvu ter medsebojni podpori pri reševanju vsakodnevnih podjetniških izzivov.

Davor Podbregar, sipa Architektur: sipa Architektur je mednarodni arhitekturni biro s sedežem na Dunaju. Izzive iščemo tako v širšem regionalnem, kot v globalnem prostoru. Naše ime predstavlja našo identiteto in principe, ki jim sledimo. sipa – simple ideas, passionate architects. Verjamemo, da so najboljše in najmočnejše ideje v svojem bistvu enostavne. Pri svojem delu in uresničevanju naših in investitorjevih idej smo strastni in poskrbimo, da se ideje realizirajo v konkretnih projektih. Biro skrbi za celosten pristop k realizaciji – od prve skice na papiru, do uresničitve ideje v zgrajenem objektu. 

Margherita Pahor Glavina, MPG lab d.o.o.: Podjetje MPG lab je distributer surovin in embalaže za proizvodnjo prehranskih dopolnil in kozmetike. Cilj podjetja je delovati kot nepogrešljiv člen v dobavni verigi svojih kupcev, s tem, da jim nudi široko paleto visokokakovostnih in inovativnih surovin, ki sledijo novim trendom na tržišču. Svoje delovanje tesno povezujejo s filozofijo »Surovine so pomembne«.Vsem novim članom SBC Mladi v klubu izrekamo dobrodošlico!

Čestitke in lepo pozdravljeni v naši družbi.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.