Pomagamo pri iskanju usposobljenih delavcev iz Nepala

Izbrani nasveti

15. Julij 2022

Pomagamo pri iskanju usposobljenih delavcev iz Nepala

Člani lahko po novem preko oddelka SBC Global neposredno iščete različne strokovne profile iz države Nepal. Oddelek je na voljo tudi za celotno podporo pri postopkih pridobivanja enotnih dovoljenj za delo in bivanje tujcev v Sloveniji.

Pišite nam na: global@sbc.siZa pomoč smo na voljo tudi v poletnih mesecih. 

Eden od največjih izzivov za podjetja je v tem trenutku pomanjkanje usposobljenih delavcev. SBC – Klub slovenskih podjetnikov se na trenutno stanje proaktivno odziva s pomočjo in podporo članom kluba pri iskanju zaposlenih na različnih tujih trgih. Veseli nas, da vam lahko oddelek SBC Global ponudi pomoč novega SBC ambasadorja v Nepalu. Ambasador je lastnik kadrovske agencije, ki že 18 let uspešno deluje v tej južnoazijski državi. Doslej je posredovala pri iskanju več kot 30.000 zaposlenih za več kot 20 različnih panog.

Agencija s sedežem v Katmanduju je priznana na mednarodnih trgih zaradi svoje usposobljenosti, natančnosti in strokovnosti in je ena izmed najbolj izkušenih agencij na področju človeških virov v Nepalu. Osredotoča se predvsem na ponudbo delovne sile v tujini s strokovnim usposabljanjem, svetovanjem in iskanjem delavcev. Njihove poslovne storitve so avtomatizirane, kar zagotavlja hitrost, natančnost in odličnost pri zagotavljanju storitev.

Pomagamo tudi pri pridobivanju delovnih dovoljenj

SBC odslej svojim članom omogoča tudi vodenje celotnega postopka pridobivanja enotnih delovnega dovoljenj za tujce v Sloveniji. To so postopki, ki so potrebni za pridobivanje dovoljenj za delo in bivanje tujcev v Sloveniji, pomoč pri urejanju davčne številke za tujce ter odprtja transakcijskih računov.

Te storitve so zaradi dodatnega povečanega obsega dela dodatno plačljive za člane. SBC lahko jamči za odlično opravljeno delo na podlagi zelo dobrega poznavanja postopkov pridobivanja delovnih dovoljenj. Članov kluba ne bremeni strošek dela kadrovske agencije v Nepalu, prav tako ne stroški, ki so povezani s prihodom tujca v Slovenijo.

O kadrovski agenciji v Nepalu, ki je partner SBC

Agencija iz Katmanduja v največ 15 dneh najde primerne kandidate in po izbiri najustreznejših med njimi v treh dneh v Slovenijo pošlje potrebne dokumente. Agencija je uradno certificirana pri nepalskem ministrstvu za delo.

Za pripravo ponudbe smo vam na voljo na elektronskem naslovu: global@sbc.si. Podporo nudimo tudi v poletnih mesecih.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano