Poglejte! Kaj imajo skupnega rožmarin, SBC in vaše razpoloženje?

Člani

08. Julij 2022

Poglejte! Kaj imajo skupnega rožmarin, SBC in vaše razpoloženje?

Naravne rešitve: Favn skrbi za vaše razpoloženje

V teh poletnih mesecih so naši klubski prostori prijetno ohlajeni, poleg tega pa v klubu tudi prijetno diši. Da je temu tako, ima zasluge SBC član, podjetje Favn, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo lastnih kozmetičnih izdelkov iz naravnih sestavin.

SBC prostore krasijo difuzorji, ki združujejo mehko barvno svetlobo in aromaterapijo. Ta eterična olja razprši v obliki meglice, ki oddajajo vonj poprove mete oziroma rožmarina.

photo_2022-07-07_12-42-31 (1).jpg

Ste vedeli?
Poprova meta ( Mentha x piperita)
Bistri misli in krepi intuicijo. Spodbuja samozavest. Pomaga nam predelati nove ideje, vtise. EO poprove mete nam pomaga ustvarjati čiste, jasne misli ter vizije.

Rožmarin (Salvia Rosmarinus)
Zelo pozitivno deluje na koncentracijo, prekrvavitev, motivacijo. Dviguje samozavest in samospoštovanje. EO rožmarina v nas vliva moč, pogum in življenje.
Malo za šalo, malo za res … Nič čudnega, da so naši zaposleni in vsi, ki pridejo v SBC, samozavestni, motivirani za podjetniško ustvarjanje, polni novih kreativnih idej, jasnih misli in fantastičnih vizij.

Eterična olja

Favn je ustvaril 100% naravno mešanico treh eteričnih olj za odišavljenje prostora ali pripravo masažnega olja. Mešanica, ki se imenuje Cvetoči travnik, vsebuje eterična olja vrtnice, grenivke in lesno kafrovčevo olje iz linije Eteris. Slednja kombinacija bo prevzela vaš dom, avto ali pisarno s svežim vonjem po cvetlicah in bo poskrbela za dobro voljo, odprto komunikacijo in jasne misli.RECEPT, KI SI GA LAHKO PRIPRAVITE KAR SAMI:
 
- Kocentracija: 
4 kapljice eo rožmarina 
4 kaljice eo limone 
3 kapljice eo poprove met
Eterična olja lahko uporabljamo v difuzurju, pod svečko, inhalatorju,... Koncentracijo lahko prilagodimo glede na velikost prostora, kjer izvajamo aromaterapijo.

O podjetju FAVN

Podjetje FAVN d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 35-letno tradicijo. Ukvarja s proizvodnjo in prodajo lastnih kozmetičnih izdelkov, vsem izdelkom je skupno, da so iz naravnih sestavin. Blagovno znamko Favn predstavljajo tradicionalni izdelki za nego kože telesa, masaže, raztopine. V liniji Eteris so eterična olja, hladno stiskana olja, izdelki za aromaterapijo, osvežilci prostora. Linija Alpha CBD pa je dermatološka kozmetična linija za nego kože z različnimi težavami. Pomemben segment predstavlja razvoj in izdelava kozmetičnih izdelkov za zunanje naročnike in njihove blagovne znamke. Svojim poslovnim strankam nudijo podporo skozi celoten proces: vse od svetovanja, razvoja, testiranja, izdelovanja, polnjenja izdelkov do izdelave dokumentacije, ki jo kozmetični izdelek potrebuje za vstop na slovenski in evropski trg.

Bi se tudi vi družili v SBC klubskih prostorih?

SBC – Klub slovenskih podjetnikov članom omogoča uporabo klubskih prostorov na Dunajski 119 v Ljubljani. Klubske prostore lahko člani brezplačno uporabljate za sestanke s poslovnimi partnerji, se oglasite na mirni pijači, namenite čas delovnim opravilom ali pa vam prostor služi kot vmesna postaja med sestanki in popoldanskimi obveznostmi. V prostorih lahko opravite tudi timske sestanke ali izobraževanja.
Člani, ki imate svoje prostore zunaj Ljubljane, s članstvom pridobite svoj prostor v glavnem mestu, kamor lahko povabite svoje poslovne partnerje. Tistim, ki imate svoj sedež v Ljubljani, pa klub ponuja reprezentativen, ekskluziven in intimen prostor.

  • Trije prostori: SBC Lounge, Okrogla soba, Sestankovalnica
  • Udoben, prestižen in intimen ambient, reprezentativni prostori z vso potrebno opremo za sestanke, videokonference in predstavitve.
  • Sestankovalnica in okrogla soba sta odlični za timske sestanke, izobraževanja, spletne konference …
  • Možen najem celotnega SBC Lounge s pogostitvijo (za člane velja prijazen klubski cenik).

Potrebna je predhodna najava: prek maila concierge@sbc.si , telefonske številke 031 436 100 ali na spletu www.sbc.si/lounge, kjer lahko v koledar vpišete želeni termin najema.

Kontakt: SBC Concierge, mail: concierge@sbc.si, 031 436 100.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano