Akrapovič na velikem odru dogodka svetovnega formata

Člani

21. Julij 2022

Akrapovič na velikem odru dogodka svetovnega formata

Akrapovič se bo med 22. in 24. julijem predstavil na dogodku World Ducati Week v italijanskem Misanu, ki se ga lastniki motociklov znamke Ducati in vsi motociklistični navdušenci preprosto morajo udeležiti. Akrapovič bo predstavil svoj izpušni sistem, s katerim je padel hitrostni rekord MotoGP.

Podjetje Akrapovič z Ducatijem tesno sodeluje pri tekmovalnih in tudi komercialnih projektih. Podjetji sta skozi leta spletli zanesljivo partnerstvo za premagovanje zahtevnih pogojev (A Trusted Partnership for Challenging Conditions). Akrapovič je med drugim eden od glavnih partnerjev dogodka World Ducati Week 2022.

Slovensko podjetje kot specialist za obdelavo lahkega titana izdeluje izpušne sisteme za različne Ducatijeve motocikle, vsi so razviti v tesnem sodelovanju z Ducatijevimi strokovnjaki. V prvenstvu MotoGP podjetje Akrapovič Ducatijevi tovarniški ekipi dobavlja visoko zmogljive izpušne sisteme že od leta 2014, v svetovnem prvenstvu superbikov WorldSBK pa od leta 2015.

Ducati_Panigale_V4_Akrapovic.jpg

WDW18-Day1-165-Gallery-1920x1080.jpg

Na ogled Akrapovičeva čudesa tehnike

World Ducati Week bo potekal od 22. do 24. julija (od petka do nedelje) na dirkališču v Misanu (Misano World Circuit Marco Simoncelli), blizu italijanske jadranske obale. Obiskovalci bodo lahko uživali v najrazličnejših aktivnostih na dirkalni stezi in zunaj nje: razstave, vožnje na dirkalni stezi z lastnim motociklom in testne vožnje. V živo se bodo lahko srečali s trenutnimi Ducatijevimi dirkaškimi zvezdniki in legendarnimi dirkači, ki so nekoč tekmovali za slavno italijansko znamko.

Akrapovičevi sistemi iz lahkega titana bodo na ogled ves čas dogodka, osebje podjetja bo na voljo za dodatne informacije. Na Akrapovičevem razstavnem prostoru si bodo obiskovalci lahko ogledali dirkalnik Ducati Desmosedici GP, opremljen z Akrapovičevim izpušnim sistemom, ter agregat prvenstva WorldSBK – prav tako opremljen z izpušnim sistemom slovenskega podjetja. In še poslastica: na ogled bo unikatni izpušni sistem, s katerim je Jorge Martin (Prima Pramac Racing) letos postavil hitrostni rekord prvenstva MotoGP v Mugellu, 363,6 km/h.

World Ducati Week je eden najpomembnejših dogodkov na motociklističnem koledarju, ki ga obišče na tisoče ljudi. Pri Akrapoviču odštevajo ure do prve udeležbe na tem prestižnem dogodku in da na svojem razstavnem prostoru pozdravijo prijatelje in ljubitelje njihovih izdelk

Francesco Bagnaia.jpg

WDW18-Day1-143-Gallery-1920x1080.jpg

wdw-giorno-1-track-gallery-3-1920x1080.jpg

Ducati_Multistrada_V4_Akrapovic.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano