V velikem finalu 5 najboljših, a zmaga lahko samo eden

Dogodki

10. Junij 2022

V velikem finalu 5 najboljših, a zmaga lahko samo eden

V torek, 21. junija 2022, se bo na Ljubljanskem gradu odvilo veliko finale prestižne nagrade Slovenski start:up leta 2022. 5 vrhunskih startupov bo skušalo navdušiti ugledno podjetniško komisijo in prepričati, da si prav oni najbolj zaslužijo naziv najboljšega.

Sedeži za največji startupovski dogodek pri nas se hitro polnijo, nekaj kart je na voljo tudi članom SBC. Zato pohitite in si zagotovite vstopnico! Pišite nam na: info@sbc.si. 

Start:up Slovenija člane SBC vabi na veliko finale nagrade Slovenski start:up leta 2022, ki bo v torek, 21. junija 2022, ob 18. uri Ljubljanskem gradu v Hribarjevi dvorani v Ljubljani. Predstavilo se bo 5 finalistov. Kdor bo ugledno podjetniško žirijo najbolj navdušil s svojim potencialom, si bo prislužil častni naziv
“Slovenski start:up leta 2022”.

Finalisti so podjetja DeltaHubEpidemicInnoboxSaleSqueze in mPOR

 

Prireditev bo povezoval Peter Poles. Pričakujete lahko veliko mero uspešnih podjetniških zgodb, zabave in smeha. Po razglasitvi vas organizatorji vabijo na pogostitev in druženje. Vas zanima več o dogodku? Informacije najdete na tej povezavi.  

Komisijo sestavljajo Benjamin Kumalić (Bird Buddy), Jure Knez (Dewesoft in SBC), Dušan Omerčevič (LeanIX), Marko Lukič (Lumar in SBC), Maja Tomanič Vidovič (Slovenski podjetniški sklad), Jure Mikuž (South Central Ventures), Kristina Kočet Hudrap (TIKO Pro in SBC) in Andraž Tori (Outbrain).  

Ocenjevanje poteka na 5 finalistov je na sedežu SBC – Kluba slovenskih podjetnikov predstavljalo odgovore na naslednja vprašanja in izzive:
- Kakšen je paradni produkt podjetja?
- Kdo so investitorji? 
- Kakšna je zmagovalna ekipa? 
- Kakšen potencial ima podjetje za uspešno poslovanje in rast?

O nagradi Start:up Slovenija

Nagrado Start:up Slovenija podeljuje že 15. leto zapored v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter z aktivnimi deležniki slovenskega ekosistema. Projekt podpira tudi SBC – Klub slovenskih podjetnikov, ki združuje nadpovprečno uspešne slovenske podjetnike. Več o nagradi na  www.startup.si/startupleta.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano