SBC Nasledniki, dogaja se ...

Člani

16. Junij 2022

SBC Nasledniki, dogaja se ...

OBISK PODJETJA OLMA: SBC Nasledniki se v četrtek, 23. junija, odpravljajo v podjetje Olma, kjer bo po ogledu potekal sproščen pogovor in izmenjava izkušenj o tem, ali naslednika ob prihodu v družinsko podjetje čaka lažja ali težja pot. Sledilo bo prijetno druženje s pogostitvijo in degustacijo oljčnega olja in vina. Prijave zbiramo na tej povezavi. 

ANKETA - ŽELITE NA IZMENJAVO ZNANJ IN DOBRIH PRAKS ZA HITREJŠI RAZVOJ? Sestavni del nasledstva sta pridobivanje in izmenjava znanja, izkušenj in dobrih praks. Zato vas vabimo in spodbujamo, da z nami delite vaš interes za udeležbo v izmenjavi SBC Naslednikov v podjetjih, članih SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. Anketo najdete na tej povezavi.

NOVI ČLANI SBC MLADIH: SBC Mladi so bogatejši za tri nove člane, podjetja Rosa produkcija, d. o. o., Avacom, d. o. o., in odvetniško pisarno Kavalič, o. p., d. o. o.

OGLED PODJETJA OLMA IN POGOVOR: PRIHOD NASLEDNIKA V DRUŽINSKO PODJETJE – LAŽJA ALI TEŽJA POT?

V četrtek, 23. 6. 2022, se bomo od 15. ure dalje družili pri članu SBC, podjetju Olma d. o. o. (Poljska pot 2, 1000 Ljubljana). Tradicionalna dejavnost podjetja so razvoj, proizvodnja, trženje in servisiranje vseh vrst maziv ter svetovanje uporabnikom glede njihove pravilne uporabe. So tudi lastniki blagovne znamke Monte Rosso (proizvodnja oljčnega olja in vina) in lokala Panorama Stara pošta v Kranju.

V drugem delu obiska bo beseda tekla o tem, ali vam je, ko kot nasledniki pridete v družinsko podjetje, ob prihodu lažje ali se morate pri delu toliko bolj dokazovati.

Z nami bodo svoje izkušnje delili SBC Nasledniki:

  • Monika in Katarina Malgaj iz podjetja Avtohiša Malgaj, 
  • Janez Kranjc iz podjetja Prva osebna zavarovalnica,
  • Maša Martinjak iz podjetja Eurocom.

Tokrat se boste družili le SBC Nasledniki (otroci članov SBC), da se lahko tudi med seboj bolje spoznate.

Program dogodka

15:00 Ogled podjetja OLMA
16:00 Pogovor na temo: Prihod naslednika v družinsko podjetje - lažja ali težja pot?
17:00 Druženje in pogostitev

Prijave na dogodek na tej povezavi.

Se veselimo snidenja! 


VAS ZANIMA PRIDOBIVANJE ZNANJA IN IZMENJAVA DOBRIH PRAKS V PODJETJIH, ČLANIH SBC? 

V zadnjem obdobju smo od vas prejeli več pobud na temo izmenjave SBC Naslednikov v podjetjih, člani SBC, za hitrejši razvoj, prenos znanj in dobrih praks. S kratko anketo želimo preveriti vaš interes za udeležbo v izmenjavi - vprašalnik najdete na tej povezavi.

Veseli bomo vašega odziva, za odgovore se vam vnaprej zahvaljujemo. 


NOVI ČLANI SBC MLADIH

Sekciji SBC Mladi so se pridružili trije novi člani: 

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano