Pot do uspeha: 30 let Interblocka, Rolls-Royce v igralništvu

Člani

24. Junij 2022

Pot do uspeha: 30 let Interblocka, Rolls-Royce v igralništvu

Predsednik SBC - Kluba slovenskih podjetnikov Joc Pečečnik ima te dni še en dodaten razlog za veselje. V roke je namreč dobil svojo prvo knjigo, ki diši še po svežem tisku, "Diamond players club". Knjiga je namenjena vsem tistim, ki želijo biti uspešni, ljudem, ki iščejo pot do uspeha in vsem mladim, da jim odpre oči, da si bodo drznili stopiti v podjetniške čevlje.

joc 4.jpg

Knjiga je izšla ob 30 letnici Interbloka, ki je, kot se je v zadnjem času veliko govorilo v javnosti, dobil novega lastnika. 

Interblock je zaščitena blagovna znamka in pojem za vrhunske elektronske igralne aparate brez omejitve števila igralcev.

Po 30 letih delovanja v podjetništvu, ko si je leta 1989 od mame Ivanke sposodil denar in odšel po neznani poti podjetništva, danes Joc priznava, da si niti v sanjah ni predstavljal, kako dolgo, zahtevno in težko bo to popotovanje. Kot še iskreno priznava, "če bi vedel, preden sem se nanjo odpravil, mi zagotovo ne bi uspelo!" Jocev prijatelj Janez Škrabec mu je nekoč povedal zgodbo o čmrlju...

"Joc, ali veš, da čmrlj nima fizikalnih lastnosti, da bi letel? Pa vseeno leti. Leti zato ker se on tega ne zaveda ..."

Mladi vizionar 

"Diamond players club" tako opisuje pot uspeha podjetja: Joceve začetke v Šmarci, ko je popravljal računalnike, ustanovitev podjetja in zgodbo Interblocka, ki velja za Rolls-Royce v igralniški industriji. Poleg tega pa so v knjigi vključeni tudi testimoniali ljudi, ki so tesno povezani s podjetjem in Jocem ter so bistveno prispevali k uspehu, to so družina, tesni sodelavci, poslovni partnerji.

Marusha Pečečnik o Jocu:

Vsi, ki ga poznajo, tudi tisti, ki mu konkurenčno nasprotujejo ali so se z njim poklicno celo sprli, vam bodo povedali, da je uspeh vedno gradil z medsebojnim zadovoljstvom. 

knjiga 3.jpg

Dragi člani SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, ker je knjiga najlepše darilo, vam jo Joc podarja in jo lahko dobite v klubu.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano