Magično: »300 balonov« za tristotega člana, podjetje Pirnar dobrodošli v klubu

Člani

22. Junij 2022

Magično: »300 balonov« za tristotega člana, podjetje Pirnar dobrodošli v klubu

Ekipa SBC - Kluba slovenskih podjetnikov je obiskala in z drobno pozornostjo presenetila tristotega člana kluba, podjetje Pirnar, ki so specializirani za razvoj in proizvodnjo vhodnih vrat iz aluminija, les in les-aluminij.

Direktorico SBC Majo Kocmur in vodjo prodaje Niko Gračan sta v podjetju toplo sprejela brata Anže in Gašper Pirnar, zastopnika podjetja.

Posebna zahvala Ivani Malalan za čudovito torto, s katero smo obdarili 300. člana.

 

Pirnar je drzen svetovni inovator aluminijastih vrat, lesenih vhodnih vrat in pergol, katerega glavni namen je navduševati ljudi z udobnimi in naprednimi inovacijami za sodobno bivanje. Je globalno uveljavljeno podjetje z več kot 350 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na več kot 30 trgih po vsem svetu. Je redni prejemnik številnih mednarodno priznanih nagrad za oblikovanje in tehnološke inovacije, ki so plod lastnega vrhunskega razvoja. Vse to jim omogoča, da gradijo prestižno znamko z visoko prepoznavnostjo in beležijo nenehno rast podjetja.

SBC je tako že meseca maja prebil to magično mejo, ko je v članstvo sprejel 16 novih nadpovprečnih podjetij, s tem pa dosegel in presegel mejnik 300 članov. Klub sicer vse skozi krepi svoje članstvo, tako je v planu, da do začetka julija članstvo povečamo na angelsko število 333.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano