Glasujte za Gea College in Katjo Kraškovic, ki sta v igri za prepoznavno evropsko nagrado

Člani

24. Junij 2022

Glasujte za Gea College in Katjo Kraškovic, ki sta v igri za prepoznavno evropsko nagrado

Gea College je med finalisti letošnje mednarodne nagrade Triple E Awards. Nominirana je za mlado podjetniško fakulteto leta. Lastnica in direktorica podjetja, mag. Katja Kraškovic, pa je finalistka izbora za žensko liderko-podjetniško vodjo leta. Zmagovalca izbirajo tudi na podlagi glasov javnosti. Glas za Gea College lahko prispevate:
ZA GEA COLLEGE KOT FAKULTETO LETA LAHKO GLASUJETE NA TEJ POVEZAVI.
ZA KATJO KRAŠKOVIC KOT ŽENSKO LIDERKO LETA LAHKO GLASUJETE NA TEJ POVEZAVI

Gea College, član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, je sodobna sodobna, butična poslovna šola, ki uči veščine podjetništva, menedžmenta in marketinga. Ponujajo mednarodno akreditirane dodiplomske in podiplomske študijske programe, poslovne treninge, usposabljanja in delavnice za podjetja in njihove zaposlene. 

Gea College je drugo leto zapored partner SBC – Kluba slovenskih podjetnikov pri izvajanju mentorskega programa, ki izbrane študente poveže z izvrstnimi podjetniki in na ta način omogoča prenos dragocenih znanj in podjetniškega razmišljanja. Prav v teh dneh je 5 mentorskih parov sklenilo sodelovanje, utrinke z zaključnega srečanja v prostorih SBC si lahko ogledate na tej povezavi.

Odličnost Gea Collegea so prepoznali tudi pri organizaciji ACEEU (Accreditation Council for Entrepreneurial and Engaged Universities oziroma Akreditacijski svet za podjetniške in vključevalne centre znanja). Kot fakulteto oziroma center znanja so jih uvrstili v finalni izbor nagrade Triple E Awards. Za najboljšo žensko liderko-podjetniško vodjo so v finalni izbor uvrstili mag. Katjo Kraškovic, lastnico in direktorico Gea Collegea ter članico SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. Nagrada je prva te vrste na institucionalni ravni. O končnem zmagovalcu poleg prepoznavnih strokovnjakov odločajo tudi glasovi javnosti.

Kako glasovati?

Glasujete lahko do sobote, 25. junija 2022.

NA POVEZAVI ACEEU

ZA GEA COLLEGE KOT FAKULTETO LETA LAHKO GLASUJETE NA TEJ POVEZAVI.
ZA KATJO KRAŠKOVIC KOT ŽENSKO LIDERKO LETA LAHKO GLASUJETE NA TEJ POVEZAVI.

  • Kliknite na zgornji povezavi.
  • Vnesite svoj e-naslov in potrdite z gumbom "VOTE".
  • Po prejemu e-sporočila svoj glas potrdite s klikom na povezavo.

NA TWITTERJU

Če uporabljate twitter, lahko odda glas s čivkom.

- ZA GEA COLLEGE: 
Tweet or retweet using the following two hashtags:
#ACEEU_Awards
#2022EU_Entry507

-  ZA KATJO KRAŠKOVIC:
Tweet or retweet using the following two hashtags:
#ACEEU_Awards
#2022EU_Entry508

GLASOVANJE S SODELOVANJEM NA DOGODKU

Tretja možnost je glasovanje preko prijave k sodelovanju na glavnem dogodku (Awards Ceremony), ki bo v torek, 28. junija, med 16.20 in 17.50. Glasovali boste lahko na tako imenovanem 'Live Votingu', torej v živo. Registracija je brezplačna in jo lahko izvedete tukaj.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano