Dobrodelnost: pomagaj otrokom v Ukrajini in pošlji SBC5 na 1919

Stališča

15. Junij 2022

Dobrodelnost: pomagaj otrokom v Ukrajini in pošlji SBC5 na 1919

SBC – Klub slovenskih podjetnikov preko dobrodelne organizacije Rdeča žoga, ki je del kluba, zbira pomoč za otroke – žrtve vojne v Ukrajini. Doslej smo zbrali 101.000 EUR. Še posebej pomembno se nam zdi, da bomo pomoč nudili v trenutku, ko je vojna po večini zapustila naslovnice slovenskih pa tudi svetovnih medijev, trpljenje številnih v Ukrajini pa se nadaljuje. Pomoč je danes še veliko bolj potrebna kot na začetku invazije.

SBC in Rdeča žoga bosta nadaljevala z zbiranjem sredstev za otroke v Ukrajini. S 15. junijem tako začenjamo s pozivom poslušalcem Radia 1, da skupaj s podjetniki iz SBC nesebično pomagajo največji žrtvi vojne, otrokom.

V Ukrajini je VOJNA. Največja žrtev so najbolj ranljivi: OTROCI. V Rdeči žogi, ki je del SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, skupaj z Radiem 1, zbiramo sredstva za OTROKE V UKRAJINI. Pridruži se nam tudi ti. DONIRAJ in pomagaj. Pošlji SMS na 1919 s ključno besedo SBC5.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev: Telekom d.d., A1, T2 in Telemach.

Naša akcija tudi v sodelovanju s Slovensko karitas se bo nadaljevala tako, da bomo s pomočjo SBC humanitarnega konvoja otrokom v Ukrajini zagotovili najnujnejše življenjske potrebščine. Ciljna destinacija humanitarnega konvoja Rdeče žoge, ki je del SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, je kraj Mukachevo v zahodni Ukrajini. Od tam bo pomoč dosegla neposredno otroke, ki potrebujejo najnujnejše življenjske potrebščine.

V Rdeči žogi se vsem zahvaljujemo za nesebično pomoč najbolj ranljivim.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano