SBC Trening javnega nastopanja za prepričljivo komunikacijo

Dogodki

16. Oktober 2022

SBC Trening javnega nastopanja za prepričljivo komunikacijo

SBC Trening javnega nastopanja za prepričljivo komunikacijo

Biti dober govorec in prepričljivo javno nastopati ni stvar talenta, ampak stvar dobrega treninga. Prav zato SBC – Klub slovenskih podjetnikov svojim članom nudi visokokvalitetne treninge javnega nastopanja. Treningi so individualni in usmerjeni v poslovno komuniciranje. Udeležence opremijo s potrebno veščino za suvereno in prepričljivo javno nastopanje.

Vsi udeleženci so deležni individualne obravnave, pri kateri spoznajo teoretične in praktične veščine javnega nastopanja s konkretnimi napotki. Biti dober govorec in prepričljivo javno nastopati ni stvar talenta, ampak stvar dobrega treninga.

Peter Cesar v studiu.jpg

Komu je namenjeno izobraževanje?

SBC Trening javnega nastopanja je namenjen vsem članom SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju komuniciranja in javnega nastopanja, vsem, ki si želijo izboljšali in nadgradili veščine nastopanja in komunikacije.

 

 

KAKO POTEKA TRENING?

SBC Trening javnega nastopanja traja 3 ure in je razdeljena na tri sklope:

1. TEORETIČNI DEL: Predstavitev osnov komuniciranja z javnostmi; verbalna in neverbalna komunikacija, kaj je trema pred javnim nastopanjem in kako se soočati z njo; kako nastopiti samozavestno. Ob začetku predavanja udeleženec prejeme gradivo.
Predviden čas: 1 ura

2. PRAKTIČNI DEL USPOSABLJANJA: v E-studiu udeleženec spozna štiri oblike nastopa v javnosti: intervju, izjava, komentar, govor.
Predviden čas: 1 ura

3. VIDEO ANALIZA : analiza nastopa vseh štirih oblik nastopa v javnosti. Individualni napotki za učinkovito komuniciranje, odprava napak in predlogi za izboljšanje.
Predviden čas: 1 ura

Bonus: POGOVOR S STRATEŠKO SKUPINO O NAČINU KOMUNICIRANJA IN ODNOSOV Z JAVNOSTMI ZA PODJETJE. Podelitev diplome.

Vsak udeleženec pred udeležbo izpolni vprašalnik, ki je sestavni del SBC Treninga javnega nastopanja.

prigo v studiu.jpg

Prednosti SBC Treninga

Gre za izrazito praktičen program, ki je usmerjeno v zelo individualni pristop, intenzivno delo, ki vključuje veliko vaje in takojšno povratno informacijo. Delo je usmerjeno v napredek in komunikacijsko preobrazbo udeleženca.

Mnenja naših članov

SBC-JN-katarina-lozar-8.1.jpg

»Trening javnega nastopanja je hiter in učinkovit – točno takšen, kot ga potrebuje podjetnik, ki mu je racionalizacija časa ob vrhunski kvaliteti pomembna. Strog, a profesionalen pristop je pustil vtis, da še danes razmišljam o možnih izboljšavah svojega javnega nastopanja.« Katarina Ložar, Vizija računovodstvo

 

SBC JN Andrej Tos 1.1.jpg

»SBC trening javnega nastopanja bi priporočal vsakemu, ki si želi izpopolniti svoje sposobnosti poslovne komunikacije in javnega nastopanje. Teoretični in praktični del se odlično prepletata in tvorita celoto, kjer se naučiš veliko novih prijemov. Vsi vpleteni v izobraževanje so vrhunski strokovnjaki in so me več kot navdušili. Hvala celotni ekipi in se veselim nadaljnjih tečajev!«
Andrej Toš Jr, BSL d.o.o.

Več informacij o SBC Treningu javnega nastopanja in rezervacija termina: pr@sbc.si

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano