Sami proizvedejo vso elektriko, ki jo potrebujejo za svoje storitve

Člani

24. Maj 2022

Sami proizvedejo vso elektriko, ki jo potrebujejo za svoje storitve

Podjetje Mega M d.o.o je visokotehnološko podjetje, ki vseskozi išče planetu prijazne priložnosti na trgu. Pod blagovno znamko MegaTel nudi pester nabor digitalnih in trajnostno usmerjenih IKT rešitev: IP in mobilna telefonija, dostop do interneta, rešitev računalništva v oblaku, interneta stvari, lojalnostnih sistemov ter vrhunske rešitve na področju eMobilnosti.

Ena od njihovih specializacij so rešitve, ki krepijo storilnost. Že od leta 2002 pomagajo domačim in tujim podjetjem do večje učinkovitosti, boljše komunikacije v poslovnem okolju in zaščite pred digitalnim kriminalom. Pomembnost optimiziranih IKT storitev se je še posebej izrazila v zadnjih dveh letih, ko so se podjetja soočila s prevetreno ureditvijo poslovanja oziroma medosebnega komuniciranja. S storitvijo MegaTel eMobilnost so evolucijsko dopolnili že obstoječi portfelj digitalno in trajnostno usmerjenih IKT rešitev, ki se tržijo pod blagovno znamko MegaTel.

Od leta 2018 so CO2 nevtralen operater, saj vso energijo, potrebno za delovanje storitev, proizvedejo v lastnih elektrarnah izključno z uporabo obnovljivih virov energije.

Pod vodstvom direktorjev, bratov Mateja in Mirana Meža, poslovne zgodbe podjetja soustvarja 35 visoko izobraženih zaposlenih z vrhunskim znanjem in interdisciplinarnimi izkušnjami.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano