Volilni maraton 2022: Kakšne obljube je dal podjetnikom Robert Golob?

Dogodki

30. Marec 2022

Volilni maraton 2022: Kakšne obljube je dal podjetnikom Robert Golob?

Volilni maraton 2022: Kakšne obljube je dal podjetnikom Robert Golob?

V SBC Loungeu smo gostili Roberta Goloba, predsednika Gibanja Svoboda in kandidata za mandatarja prihodnje vlade, z ekipo, v kateri je med drugim zdravnik Danijel Bešič Loredan.

Kako je Golob odgovarjal na vprašanja podjetnikov, članov SBC, in kaj je obljubil? Preverite v videoposnetku pogovora. 

Član SBC Mirko Požar iz podjetja Soltek je Goloba vprašal, kako bo uresničil svoj volilni program in predvolilne obljube. Dilema gospoda Požarja je namreč bila - kakšno imamo danes politično stanje v državi. Na desni strani učinkovito desnico, ki ima težave z demokracijo, na levi strani demokratične stranke levice, ki imajo težave z implementacijo. 

"Vi ste izkušen gospodarstvenik, ampak politično "outsider", tako kot so bili "outsiderji" - eden, dva, trije, štirje - vaši politični predhodniki. Kako boste sestavili vlado, če dobite mandat? In kakšna bo vaša politika do pozicije, do opozicije, da bodo vaše obljube, ki so dobre, vaš program, ki je dober, prišel do izvedbe? Če izvedbe ne bo, bo vse skupaj nesmiselno in mi volilci bomo lahko razmišljali - kaj je boljše v Sloveniji - manj demokracije, več izvedbe ali več demokracije in manj izvedbe.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.