Špica International in Lunos najboljša slovenska zaposlovalca

Člani

28. Marec 2022

Špica International in Lunos najboljša slovenska zaposlovalca

Špica International in Lunos najboljša slovenska zaposlovalca Priznanje Zlata nit, ki ga vsako leto podeljuje časopisna hiša Dnevnik, sta člana SBC za leto 2021 prejela v kategoriji srednje velikih (Špica International) in malih podjetij (Lunos). Špica International je podjetje z močno organizacijsko kulturo, ki je usmerjena v najvišjo uspešnost in preboje tam, kjer je najbolj zahtevno, so zapisali v obrazložitvi nagrade. Lunosovi zaposleni kakovost odnosov v podjetju ocenjuje nadpovprečno. Fluktuacija kadrov je nizka, ekipa pa uigrana, so izpostavili organizatorji.

V izboru za najboljšega zaposlovalca je bila od skupno 21 nominirancev kar tretjina članov SBC. Poleg zmagovalcev tudi podjetja Varis Lendava (velika podjetja), XLAB (srednje velika podjetja) ter Intera, Klančar žerjavi in Madwise (mala podjetja).

»Če sem jaz bogat, morajo biti vsi bogati. Moj največji uspeh je, da je kolega pri 23. letih po končani fakulteti prišel v podjetje kot začetnik in nas pet let kasneje povabil na odprtje hiše z bazenom, ki si jo je postavil brez kredita — s tem, kar je zaslužil v našem podjetju,« je ob prejemu nagrade povedal direktor Lunosa, Milan Kuster.

Sočasno je potekal tudi natečaj Starejšim prijazno podjetje — Z leti še vedno ZAvzetiEno od treh posebnih priznanj je prejel član SBC, podjetje Mikrocop.

Vsem nagrajencem in nominirancem, članom kluba, čestitamo!

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.