SBC predvolilni dogodki s političnimi strankami

Dogodki

24. Marec 2022

SBC predvolilni dogodki s političnimi strankami

SBC predvolilni dogodki s političnimi strankami

V SBC – Klubu slovenskih podjetnikov bomo v predvolilnem času, torej v mesecu dni pred parlamentarnimi volitvami v klubu izvedli dva tipa dogodkov, in sicer:

- SBC volilni maraton,

- Predvolilna soočenja SBC s Petro Kerčmar.

 

Naša želja je, da ta dva dogodka izvedemo z vsemi vidnejšimi političnimi strankami, torej tistimi, ki jim javnomnenjske ankete najbolje kažejo.

Danes se namreč začenja uradna volilna kampanja državnozborskih volitev za mandat 2022-2026.

SBC kot absolutno apolitična organizacija z močnim gospodarskim interesom v odnosu do države ves čas aktivno spremlja dogajanje na političnem parketu. Dogajanje je še posebej pestro v predvolilnem času, ko politične stranke pretresajo svoje programe za prihajajoče obdobje. Zdaj smo na vrsti mi, dragi člani. Naj se naš glas v mesecu pred volitvami še posebej glasno, strnjeno in vztrajno sliši.

Predvolilna soočenja SBC s Petro Kerčmar

SBC - Klub slovenskih podjetnikov bo v tem času v sodelovanju s Pop TV izvedel tudi serijo predvolilnih soočenj #PODJETNIKI SPRAŠUJEJO.

Objava SBC soočenj pa bo vsako soboto na spletni strani 24ur.com.
Koncept soočenj smo si v klubu zamislili tako, da bo soočenja vodila Petra Kerčmar, potekala pa bodo v dinamičnem formatu duelov, v katerih si bodo nasproti stali najbolj atraktivni pari političnih voditeljev, s katerimi bo voditeljica vodila strukturirano, aktualno in dinamično diskusijo.

Na soočenjih jim bomo zastavili vprašanja, ki zadevajo vse nas, s poudarkom na podjetništvu, saj je eno izmed najpomembnejših področij, ki zadeva kakovost našega življenja, prav poslovno okolje v Sloveniji.

SBC Volilni maraton

V SBC Lounge-u bomo izvedli maraton srečanj s SBC člani.

Koncept srečanj smo si v Klubu slovenskih podjetnikov zamislili tako, da iz vsake politične stranke povabimo:

•          predsednika stranke,

•          generalnega sekretarja stranke,

•          vodja poslanske skupine,

•          tri poslance.

Skupaj 6 gostov.

 

V SBC Lounge jih boste skupaj s predsednikom SBC Jocem Pečečnikom sprejeli vi, člani SBC, ki boste v SBC volilnem maratonu sodelovali kot aktivna publika.

 
Tisti, ki se Volilnega maratona ne boste udeležiti v našem Lounge-u, si ga boste lahko pogledali na naši Facebook strani: SBC - Slovenian Business Club, saj bo prenos dogodka potekal v živo.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano