Obiščite ta dogodek in izberite pravo pot do svežine bivanja

Dogodki

18. Marec 2022

Obiščite ta dogodek in izberite pravo pot do svežine bivanja

Obiščite ta dogodek in izberite pravo pot do svežine bivanja

Izkoristite priložnost in med 6. in 9. aprilom obiščite hišni sejem podjetja REAM, kjer boste dobili strokovne informacije o vsem, kar vas zanima o izbiri klimatskih naprav, toplotnih črpalk, prezračevalnih sistemov, čistilcev in razvlažilcev zraka. V razstavnem prostoru bodo vrhunske blagovne znamke naprav za kakovostno bivanje v vašem domu, vikendu ali pisarni.

Hišni sejem bo potekal v novi skoraj nič-energijski stavbi podjetja v poslovni coni Komenda. Celotna stavba je zasnovana kot velik razstavni prostor naprav, ki jih zastopa REAM. V demonstracijskem prostoru lahko preizkusite:

hladilno komoro za preizkušanje klimatskih naprav in toplotnih črpalk,
testno progo za preizkušanje in testiranje klimatskih naprav in toplotnih črpalk,
obiščete lahko tudi izobraževalni center za tehnična izobraževanja Mitsubishi Electric.
»Raziskave so pokazale, da kvalitetni prezračevalni sistemi prihranijo tudi do 29 odstotkov energije v primerjavi s klasičnim zračenjem, in da je zračenje s pomočjo prezračevalnega sistema bolj učinkovito,« izpostavljajo pri podjetju REAM.

Kaj svetujejo pri podjetju REAM?

Klimatsko napravo je priporočljivo vgraditi že pred začetkom poletne vročine. Izkoristite lahko subvencijo Eko sklada ob nakupu prezračevalnih naprav in varčnih toplotnih črpalk Mitsubishi Electric. Te delujejo z okolju prijaznim plinom R32, ki ima nizek ogljični odtis in posledično manjši vpliv na globalno segrevanje kot predhodni plini.

O podjetju REAM

Specializirano je za rešitve hlajenja, ogrevanja in prezračevanja prostorov. Izkušnje in znanja so na trgu pridobivali v zadnjih 30 letih. REAM je uradni distributer za blagovne znamke Mitsubishi Electric, Kaysun, Mitsubishi Electric Hydronics, Thermoscreens in Aerial.
V njihovi ponudbi so klimatske naprave, toplotne črpalke, prezračevalne naprave, zračne zavese, čistilci in razvlažilci zraka ter VRF sistemi namenjeni manj in najbolj zahtevnim objektom.
V sodelovanju z zanesljivimi pogodbenimi partnerji izvajajo in vodijo različne projekte ter nudijo strokovno in tehnično podporo.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano