Kaj morate vedeti o aktivnostih SBC v razgibanem volilnem obdobju?

Dogodki

29. Marec 2022

Kaj morate vedeti o aktivnostih SBC v razgibanem volilnem obdobju?

Kaj morate vedeti o aktivnostih SBC v razgibanem volilnem obdobju?

SBC je v teh dneh vpet v številne aktivnosti. Ne samo predvolilne, kjer od kandidatov za naše glasove na državnozborskih volitvah zahtevamo jasne in nedvoumne odgovore, kako nameravajo izboljšati državo in poslovno okolje. Vzpostavljamo tudi medijska partnerstva, s ključnimi poslovnimi povezavami pa začenjamo aktivne pogovore in sodelovanje pri iskanju rešitev za razvojni preboj države.

Želite vedeti več? Berite dalje.

VOLILNI MARATON 2022

SBC v torek, 29. marca, začenja serijo Volilnih maratonov 2022 v SBC Lounge-u: v sproščenem neformalnem vzdušju bomo predstavnike političnih strank spraševali o tem, kaj bodo storili za nas, podjetnike. K aktivni debati vabljeni vsi člani.

Prvi Volilni maraton 2022: torek, 29. marca, ob 17.00 v SBC Lounge-u

SBC bo gostil predstavnike stranke Gibanje Svoboda, ki jo vodi kandidat za mandatarja Robert Golob. Srečanje bo potekalo v SBC Lounge-u.

Predsednik SBC, člani upravnega odbora in člani kluba bodo predstavnikom Gibanja Svoboda zastavili zelo konkretna vprašanja, ki zadevajo: poslovno okolje v državi, pogoje za delovanje podjetnikov, izboljšanje javnega servisa, ki ga financiramo državljani (šolstvo, zdravstvo, državna uprava), in odzivanje na energetsko in okoljsko krizo. 

Njihovi odgovori na naša vprašanja bodo javna zaveza, da bodo po volitvah sledili danim obljubam.

 

VOLILNA SBC SOOČENJA S PETRO KERČMAR

SBC - Klub slovenskih podjetnikov bo v predvolilnem času v sodelovanju s Pop TV izvedel serijo predvolilnih soočenj #PODJETNIKI SPRAŠUJEJO.

Koncept soočenj smo si v Klubu slovenskih podjetnikov zamislili tako, da bo soočenja v E-studiu vodila Petra Kerčmar, potekala pa bodo v dinamičnem formatu duelov, v katerih si bodo nasproti stali najbolj atraktivni pari političnih voditeljev, s katerimi bo voditeljica vodila strukturirano, aktualno in dinamično diskusijo. 

Objava SBC soočenj bo vsako soboto na spletni strani 24ur.com.

Prvi par soočenj: gospod Zdravko Počivalšek, predsednik Konkretno — gospa Tanja Fajon, predsednica SD

Prvo soočenje bo v četrtek, 31. marca.

 

NA VOLILNI DAN: JOC PEČEČNIK BO ZA POP TV KOMENTIRAL IZIDE VOLITEV

Na dan volitev, v nedeljo, 24. aprila, bo predsednik SBC komentiral izide v studiu Pop TV.  


PARTNERSTVA Z MEDIJI

Strateška medijska partnerstva so eden od stebrov krepitve javne podobe podjetnikov in prispevka podjetništva k boljšemu življenjskemu standardu in blaginji v naši družbi. Aktivna medijska prisotnost in povezave z vplivnimi medijskimi hišami SBC omogočajo, da javnosti predstavi podjetniški poklic, delovanje, prizadevanja, skrb za nenehen napredek in izboljšave ter iskanje rešitev, ki dvigajo kakovost življenja. SBC kot povezava nadpovprečno uspešnih podjetnikov ima pri tem pomembno prednost pred ostalimi asociacijami: zgodbe vas, naših članov, so zgodbe odličnih podjetnikov.

SBC vzpostavlja partnersko medijsko hobotnico, ki zajema preko 20 elektronskih in tiskanih medijev. Več informacij o tem, kaj vam kot članom kluba prinašajo omenjena partnerstva, vam bomo posredovali v prihodnjih dneh. 

TRI KLJUČNA STRATEŠKA PARTNERSTVA ZA PREBOJ SLOVENIJE

Predsednik SBC v prihodnjih dneh ustanavlja tri pomembne formacije: Gospodarsko koalicijo, Sindikalno partnerstvo in Delodajalski krog. V okviru teh bo skupaj s člani upravnega odbora, zadolženimi za posamezna področja, sestal z vsemi predsedniki gospodarskih, sindikalnih in delodajalskih povezav.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano