Blažič se z novimi prostori širi na celoten srbski trg

Člani

22. Marec 2022

Blažič se z novimi prostori širi na celoten srbski trg

Blažič se z novimi prostori širi na celoten srbski trg

Podjetje Blažič se je v Beogradu preselilo na novo lokacijo, v večje prodaje, pisarniške in skladiščne prostore. Pridobitev je za podjetje izjemna, saj Blažiču, specialistu za proizvodnjo robnih trakov, omogoča širitev poslovne dejavnosti na območju celotne Srbije.

Član SBC je eno največjih podjetij za proizvodnjo in razvoj ABS robnih trakov v Evropi in zastopnik številnih blagovnih znamk za področje Slovenije, Balkana in Evrope. Blažič je nepogrešljiv partner pohištvene industrije in mizarskih dejavnosti.

Selitev v večje prodajne, pisarniške in skladiščne prostore v Beogradu prihaja po 12 letih. »Ekipa 9 zaposlenih že načrtuje širjenje dejavnosti na področje celotne Srbije. S tem bomo zagotovo naredili korak naprej in svoj dober servis še nadgradili,« nam je povedal direktor in lastnik podjetja Mihael Blažič.

Blažič, d. o. o., posluje od leta 1987, s prodajno verigo in lastnimi skladišči so poleg Srbije prisotni tudi na Hrvaškem in v Makedoniji.

Blažičev prodajni program poleg ABS robnih trakov obsega tudi furnirje naravnih drevesnih vrst ter program okovja, barv, lakov in lepil. Lastna proizvodnja in skladiščne kapacitete omogočajo njihovim strankam optimalen servis, mreža hčerinskih podjetij po Balkanu pa zagotavlja nemoteno dobavo v regiji. S servisom, znanjem in storitvami so zanesljiv partner podjetjem v panogi doma in po svetu.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.