Kako pripraviti odličen izvozni načrt? Vse izveste na tem izobraževanju!

Izbrani nasveti

03. Februar 2022

Kako pripraviti odličen izvozni načrt? Vse izveste na tem izobraževanju!

Kako pripraviti odličen izvozni načrt? Vse izveste na tem izobraževanju! Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi letos organizira izobraževalni program za izvozno poslovanje - International Trade Management (ITM). Program je namenjen mlajšim zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednjih podjetij, ki želijo aktivno prispevati k uspešni širitvi poslovanja na nove tuje trge. Prednost programa: izjemna praktična in individualna naravnanost, ki podjetja usmeri v načrtovanje izvoznih aktivnosti, udeležence pa usposobi za učinkovite izvozne menedžerje. Rok za prijave: 11. februar 2022. Več podrobnosti v nadaljevanju in na tej povezavi na spletnem portalu Izvozno okno.

Program ITM je namenjen predvsem mlajšim zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij, ki so željni osebnega in strokovnega razvoja na področju mednarodnega poslovanja ter želijo aktivno pripomoči k uspešni širitvi poslovanja podjetja na nove tuje trge. Izobraževanje poteka v angleškem jeziku in je odlična kombinacija akademskega in praktičnega izobraževanja.

Njegova glavna prednost je v izjemno praktični in individualni naravnanosti programa, ki podjetja usmeri k razmisleku in temeljitemu načrtovanju izvoznih aktivnosti, udeležence pa usposobi za učinkovite izvozne managerje.

Zakaj program ITM?

Zadovoljstvo z ITM programom je na izredno visoki ravni in na slovenskem trgu usposabljanj nima konkurence. Dosedanji udeleženci programa so bili najbolj zadovoljni s celovitostjo in strokovnostjo programa ter kakovostnimi tujimi predavatelji. Največjo dodano vrednost programa predstavljajo orodja in usmeritve, ki udeležencu pomagajo do strukturiranega izvoznega načrta.

Kako poteka program ITM?

Program je izpeljan v obliki serije delavnic za pripravo izvoznega načrta ter petih mednarodnih seminarjev z odličnimi, svetovno priznanimi tujimi strokovnjaki. Poteka od marca do oktobra.

Zakaj je program lahko v pomoč izvoznikom? 

Udeleženci programa ITM med drugim pridobijo:

  • individualno svetovanje mednarodnih strokovnjakov pri pripravi izvoznega načrta in predstavitve podjetja,
  • nova znanja in veščine s področja mednarodnega poslovanja,
  • informacije o novostih in trendih pri načrtovanju in oblikovanju izvoznih aktivnosti,
  • mednarodna poznanstva in
  • mednarodno priznano diplomo IATTO (International Association of Trade Training Organisations).

Kot pravijo pri agenciji SPIRIT Slovenija, se je do danes mednarodnega izobraževalnega programa ITM udeležilo že 190 slovenskih mikro, malih in srednjih podjetij, ki so v anketah izrazili visoko zadovoljstvo s programom. 

Prijava

Večino stroškov programa (cca. 7.000 EUR/udeleženca) krije SPIRIT Slovenija.

Stroški podjetja pa znašajo:

  • depozit za resnost udeležbe v višini 960 EUR (depozit ob uspešno zaključenem programu vrnemo podjetju),
  • stroške udeležbe zaposlenega na pet dnevnem sklopu seminarjev v tujini (letalska vozovnica ter nočitve, v okvirni skupni vrednosti 1.000 EUR).
Rok za oddajo prijav je petek, 11. februar 2022.
Več informacij o
 izobraževalnem programu, predvideni časovnici, pogojih za udeležbo ter načinu prijave je na voljo na tej povezavi na spletnem portalu Izvozno okno.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano