Vaš glas šteje: komu bi želeli prisluhniti v SBC Loungeu?

Dogodki

14. December 2021

Vaš glas šteje: komu bi želeli prisluhniti v SBC Loungeu?

Vaš glas šteje: komu bi želeli prisluhniti v SBC Loungeu? SBC Lounge od odprtja naprej ni samo članski prostor za druženje, ampak v njem klub gosti različne dogodke ter srečanja in pogovore z zanimivimi sogovorniki, poznavalci različnih področij. V prihodnje želimo nabor gostov in vsebino še bolj prilagoditi vašim željam, zato bomo veseli vaše pomoči.

Spoštovane članice, spoštovani člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov.

V SBC Loungeu smo v preteklih tednih poleg druženja članov gostili odlične sogovornike, strokovnjake na posameznih področjih in uspešne podjetnike. Od njih smo izvedeli, za katere projekte bodo v letu 2022 na voljo milijonske spodbude, kako izbrati pravega strokovnjaka za kibernetsko varnost in kdo zdaj investira v nepremičnine – pametni ali zavedeni? Z nami je bil tudi minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, ki je predstavil pričakovanja glede cen elektrike in razmišljal o uporabi trajnostnih virov.

Z željo, da bi bilo v SBC Loungeu še več vsebin, ki bodo za vas uporabne, koristne, pa tudi zabavne (!), vas, spoštovane članice, spoštovani člani SBC, vabimo, da nam zaupate vaše predloge, komu bi želeli v prihodnje prisluhniti v SBC Loungeu. Podjetniki, strokovnjaki, umetniki, obrazi šovbiznisa, športa ... sporočite nam vaše želje! Če boste dodali tudi temo ali vprašanja, ki bi jih želeli zastaviti gostjam/gostom, toliko bolje.

Saj veste: SBC Lounge je vaš prostor in vsebine v njem so za vas! Veseli bomo vseh vaših predlogov in namigov! Te nam, prosimo, sporočite na: info@sbc.si; lounge@sbc.si

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano