Vabljeni na decembrsko druženje članov SBC na Ljubljanskem gradu

Dogodki

13. December 2021

Vabljeni na decembrsko druženje članov SBC na Ljubljanskem gradu

Vabljeni na decembrsko druženje članov SBC na Ljubljanskem gradu SBC v decembru organizira predstavitev svetovne revije The Economist: Svet v 2022, ki bo prvič v soavtorstvu s SBC izšla v slovenskem jeziku. Predstavitev bo v okviru lahkotnega druženja članov SBC na prostem, na grajskem dvorišču Ljubljanskega gradu, ki bo potekalo ob prazničnem vzdušju in s pogostitvijo na stojnicah.

Spoštovane članice in člani SBC - še nekaj ur nas loči do izida revije The Economist: Svet v 2022 prvič v Sloveniji in prvič v slovenščini – v partnerstvu SBC s svetovno znano britansko založniško hišo!

Odlično branje, ki ga mora imeti na svoji mizi vsak podjetnik, boste prejeli na druženju članov SBC na prostem, na grajskem dvorišču Ljubljanskega gradu, ki bo danes od 17. ure naprej potekalo ob prazničnem vzdušju in s pogostitvijo na stojnicah.

S premiernim izidom svetovno znane revije The Economist v slovenskem jeziku SBC – Klub slovenskih podjetnikov utira pot najboljšim uredniškim vsebinam iz Londona, poleg tega pa ponuja vrhunske teme, ki jih pripravlja slovensko uredništvo revije.

The Economist - Svet v 2022 - prva stran.png

V prvi slovenski izdaji revije The Economist boste drugim boste lahko brali zanimive vsebine, ki so jih med drugim prispevali dr. Lučka Kajfež Bogataj, dr. Danilo Türk, dr. Egon Zakrajšek, Franc Bogovič in drugi poznavalci in strokovnjaki. V reviji boste lahko prebirali tudi intervju s predsednikom SBC Jocom Pečečnikom. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano