Letos so pomagali 52 slovenskim podjetjem

Izbrani nasveti

03. December 2021

Letos so pomagali 52 slovenskim podjetjem

Letos so pomagali 52 slovenskim podjetjem

Z #OkviromPomoči NLB vsako leto pomaga podjetjem in kmetovalcem pri krepitvi poslovanja. Osredotočijo se na tiste, ki jih je prizadela koronska kriza. Letos so podporo namenili 52 podjetjem iz osmih regij. Največ izbranih podjetij deluje v storitvenih, turističnih in kmetijskih panogah. Podjetja s sodelovanjem v #OkviruPomoči lažje premostijo posledice koronske krize, prejmejo pa tudi partnersko pomoč na drugih pomembnih področjih.

NLB, ki je tudi generalni partner SBC, akcijo vsako leto organizira z nekaj drugimi partnerji. Izbranim podjetjem ponudijo prostor za predstavitev njihovih zgodb, poslovno podporo in jim pomagajo pri krepitvi vidnosti na trgu. V preteklosti so na ta način pomagali tudi več članom SBC.

Kako so NLB in partnerji pomagali podjetnikom?  
 

- Z oglasnim prostorom na TV postajah hiše Pro plus (Pop TV, Kanal A), obcestnimi plakati po Sloveniji, spletnimi stranmi in na družbenih medijih v obdobju med 21. 6. in 31. 8. 2021. 
- Z oglasi, ki jih lahko izbrani podjetnik uporabi tudi na svojih družbenih omrežjih in drugih komunikacijskih kanalih (npr. video oglas, spletna pasica).
- Z brezplačno namestitvijo klasičnega POS-terminala. 
- Z 12-mesečno brezplačno najemnino za klasični POS-terminal. 
- Z 12-mesečno brezplačno najemnino za virtualni POS-terminal.
- Z NLB Poslovno kartico Mastercard® brez članarine za prvo leto, ob odprtju NLB Poslovnega računa in ob izpolnjevanju ostalih pogojev. 
- Z brezplačnim webinarjem o spletni prodaji.

Z vključitvijo v #OkvirPomoči glas o podjetjih doseže širši prostor in pride do več ljudi. Predstavljene podjetniške zgodbe so raznolike, sveže, inovativne. Sami se lahko prepričate o tem, kako zanimive so. Dostop do knjižnice zgodb je na tej povezavi. Vabljeni!

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano