Nepozabno doživetje članov SBC v Las Vegasu

Dogodki

30. November 2021

Nepozabno doživetje članov SBC v Las Vegasu

SBC člani se te dni družijo na sončni strani sveta, v Las Vegasu. Mesto v ameriški zvezni državi Nevada je svetovno znano središče iger na srečo, nakupovanja, vrhunskih restavracij in zabave. Ne pravijo mu zaman 'Mesto greha'.

Na deset dnevni poti bodo člani SBC delegacije odkrivali svetovno znane casinoje Las Vegasa, uživali v gastronomskih doživetjih Zume, nagrajene japonske restavracije, v Los Angelesu obiskali Bevery Hills in v Staples centru navijali za Anžeta Kopitarja, ki ga bodo imeli priložnost tudi spoznati.

Poleg tega pa bo delegacija SBC obiskala pomembno srečanje predstavnikov gospodarstva in politike EU in ZDA na prvem dogodku "EU — Nevada Days" (Dnevi EU v Nevadi). Za člane SBC je to zagotovo edinstvena priložnost, saj bodo tako lahko pridobili pomembne stike za prodor na ameriško tržišče.

Delegacija Evropske unije v Združenih državah, slovensko predsedovanje Svetu Evropske unije in zvezna država Nevada prvič skupaj organizirajo dogodek “EU — Nevada Days” (Dnevi EU v Nevadi), ki bo potekal od 1. do 3. decembra 2021 v Las Vegasu v Nevadi in gostil najvidnejše predstavnike gospodarstva EU, politične predstavnike ZDA, predstavnike slovenskih in evropskih ambasad v ZDA ter guvernerja v Nevadi Stevea Sisolaka.

 

Člani SBC delegacije v Ameriki

- Joc Pečečnik, Interblock, predsednik SBC,

- Andrej Bajuk, TEM Čatež,

Valery Arakelov, Rimske Terme,

Peter Grilc, Hypex,

- Andrej Gabrijel, Gabrijel Aluminium.

 

Covid pogoji potovanja v ZDA

V SBC življenja zaradi pandemije covid ne želimo ustaviti, promoviramo pa odgovorno sobivanje. Zato se dogodkom ne odpovedujemo, dvigujemo pa standard varnosti.

Tako je tudi naše potovanje v Ameriko skladno z vsemi veljavnimi ukrepi, in sicer od 8. novembra 2021 morajo biti vsi tujci, ki niso priseljenci (imetniki zelene karte ali priseljenskih vizumov) za vstop v ZDA, v celoti cepljeni in predložiti dokazilo o cepljenju pred vkrcanjem na letalo. Mednarodni letalski potniki morajo poleg obveznega cepljenja predložiti tudi dokazilo o negativnem testu na Covid-19 ali dokazila, da so preboleli Covid-19 (rezultat pozitivnega testa narejen največ 90 dni in najmanj 10 pred potovanjem skupaj s potrdilom zdravnika, da je oseba prebolela Covid-19 in lahko potuje).

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano