Podkrižnik ni pustil ravnodušnega niti princa, ki ga pozna ves svet

Člani

19. Julij 2021

Podkrižnik ni pustil ravnodušnega niti princa, ki ga pozna ves svet

Podkrižnik ni pustil ravnodušnega niti princa, ki ga pozna ves svet

Potem ko je član SBC, podjetje Podkrižnik, na navtičnem salonu v Benetkah predstavil novo serijo prenosnih motorjev e’dyn, namenjeno poganjanju vodnih plovil, in na tridnevni električni regati opravil s konkurenco, se je karavana električnih inovatorjev, ki snujejo rešitve za plovbo na valovih, vnovič srečala v Monaku.

Na dogodku je sodelovalo prilbižno 20 razstavljalcev iz različnih držav in več kot 25 mednarodnih univerz, ki raziskujejo plovbo z električnimi motorji. Na razstavišču pa se je pri Podkrižnikovi ekipi e'dyn pomudil prav poseben gost, ki ga poznajo po vsem svetu. 

Yacht Club Monaco je edinstven dogodek in gonilna sila na področju navtike, ki z novo vizijo jadranja in plovbe utira nove smernice. S pozitivnim in okoljsko naravnanim pristopom se na sejmu združujejo mnogi predstavniki tehnoloških navtičnih inovacij. V teh dneh se je odvijal Monaco Energy Boat Challenge, edinstveno mednarodno tekmovanje, ki je namenjeno razvoju alternativnih energetskih rešitev za motorje prihodnosti. Poleg tekmovanja je poudarek tudi na razstavljanju in predstavitvi proizvajalcev električnih pogonskih sklopov brez emisij in drugih bistvenih komponent.

V petih dneh prisotnosti v osrčju riviere se je med približno 20 razstavljaci predstavil tudi e’dyn, blagovna znamka družinskega podjetja Podkrižnik, ki že več desetletij razvija, proizvaja in trži inteligentne pogonske sisteme za različna področja in panoge po vsem svetu. e'dyn je v Monaku še okrepil prepoznavnost in se tako predstavil široki populaciji potencialnih poslovnih partnerjev, srečanje pa izkoristil za idejno nadgradjo vizije novodobne plovbe.

Monaški princ navdušen

 

 

 

 

 

 

Podkrižnikova inovacija je na dogodku pritegnila prav posebnega gosta, monaškega princa Alberta II., ki si je na razstavišču pobliže ogledal predstavljene električne sisteme in sproščeno pokramljal z e'dynovo ekipo. Očitno je bilo navdušenje nad počaščenim obiskom predstavitvenega prostora in zanimivimi e'dyn sistemi obojestransko, saj si je princ Albert II. z veseljem poveznil na glavo podarjeno e'dyn športno kapo in z ekipo prijateljsko poziral pred fotografskimi objektivi. Za e'dyn je dogodek vellik uspeh za prepoznavnost blagovne znamke, ki jo ljubitelji plovil poznajo po inovacijah in celovitih tehničnih rešitvah.

V Monaku je potekala tudi navtična konferenca, na kateri so se strokovnjaki poglabljali v teme, kot so alternativna čista energija, novodobna učinkovitost, odvijala pa se je tudi razprava o najnovejših smernicah in ugotovitvah o navtiki.

Kaj sledi?

Podrižnik in e'dyn bosta v prihodnjih tednih in mesecih prisotna na navtičnih sejmih v Cannesu, na METS v Amsterdamu, v Düsseldorfu v Nemčiji in na sejmu Boat Tülln v Avstriji.

»Vse navtične navdušence, ki jih zanima alternativna plovba, e’dyn vabi na svoje razstavne prostore, kjer se bodo lahko prepričali o kvalitetnih in edinstvenih sistemih, ki so vsekakor prihajajoči zmagovalci nove dobe plovbe. Prav tako pa so vsi potencialni poslovni partnerji, kakor tudi končni uporabniki, vabljeni v podjetje Podkrižnik d.o.o., kjer se lahko s strokovnjaki posvetujo o želenih sistemih in jih tudi preizkusijo,« sporočajo iz podjetja.

Prestižen knežji jahtarski klub

 

Yacht Club Monaco je leta 1953 ustanovil monaški princ Rainier, od leta 1984 pa mu predseduje njegov sin, princ Albert II. Klub šteje 2500 članov iz 73 držav sveta in se ponaša z najprestižnejšemi jahtami na svetu. Yach Club Monaco zaseda edinstveno mesto v svetu navtike. Klub s svojim statutom in poslanstvom služi kot »vez med ljudmi, ki ljubijo morje«.

Monako velja za svetovno središče navtičnega dogajanja in letno organizira preko 30 mednarodnih navtičnih dogodkov, ki promovirajo kneževino s sloganom »Monaco, svetovna prestolnica jadranja«.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano