Svetovna atrakcija spet odpira svoja vrata

Člani

08. Junij 2021

Svetovna atrakcija spet odpira svoja vrata

Svetovna atrakcija spet odpira svoja vrata

Postojnska jama po 231 dneh spet odpira svoja vrata. Kraljica podzemlja in večina atrakcij v parku obiskovalce vnovič vabita z edinstvenimi doživetji. Sezono odpirajo kot nosilci certifikata GREEN&SAFE.

V sredo, 9. junija, začnejo goste sprejemati Postojnska jama, Vivarij, Expo, Modrijanova domačija z mlinom in Magdalena Food&Fun. Obiskovalci lahko unovčijo turistične bone, sporočajo iz Postojnske jame.

Prihodnji petek, 18. junija, vrata odpira prenovljen Hotel Jama 4*, na ta dan bodo gostje spet lahko odkrivali tajne prostore Hotela Jama. Konec junija pa se odpira Predjamski grad, ki bo ponudil prenovljeno pot do gradu.

»Ob pozitivnem trendu si tudi družba Parka Postojnske jame in Butičnega hotela Vila Planinka na Jezerskem vseskozi prizadeva slediti aktualnim razmeram in tako svojim gostom kot osebju zagotoviti najvišje standarde in protokole za brezskrben obisk in varno bivanje pri nas,« sporočajo iz Postojnske jame.

V mesecu dni bodo odprli štiri destinacije

Sredi maja so spet odprli vrata butičnega hotela Vila Planinka 5* na Jezerskem, v junijiu pa se bodo zvrstili kar trije otvoritveni datumi:

  • v sredo, 9. junija, začnejo goste sprejemati Postojnska jama, Vivarij, Expo, Modrijanova domačija z mlinom in Magdalena Food&Fun,
  • v petek, 18. junija, vrata odpira prenovljen Hotel Jama 4*, na ta dan bodo gostje spet lahko odkrivali tajne prostore Hotela Jama,
  • konec junija pa se odpira Predjamski grad, ki bo ponudil prenovljeno pot do gradu.

»Z novimi boni boste lahko obiskali tako Postojnsko jamo kot Predjamski grad in druge atrakcije v Parku. Po neuradnih podatkih naj bi novi boni začeli veljati julija, unovčili pa jih boste lahko v gostinstvu, kulturi, športu in rekreaciji. Že zdaj pa lahko vaucherje koristite v vseh naših namestitvenih kapacitetah,« poudarjajo v Postojnski jami. Gostom sporočajo: »V Hotelu Jama 4* smo za vas pripravili posebno ponudbo, na Jezerskem, v butičnem hotelu Vila Planinka 5* pa poleg izjemnih ugodnosti nikar ne spreglejte tudi osveženega menija, ki smo ga za svoje goste pripravili v poletju, ko je Slovenija gastronomska prestolnica Evrope.«

PCT test ni potreben 

PCT test ni potreben, obvezno pa je upoštevanje osnovnih zaščitnih ukrepov, kot so higiena rok, nošenje maske in ohranjanje varnostne razdalje. V Postojnski jami bodo poskrbeli tudi za varnostno razdaljo na jamskem vlakcu in med ogledom jame v manjših skupinah. Verjamejo, da bodo gostje ravnali odgovorno do sebe in drugih, pravijo. 

Celoten Park Postojnska jama, Hotel Jama 4* in Butični hotel Vila Planinka 5* so nosilci znaka GREEN&SAFE. Smo zelena in varna turistična destinacija.

Popust za družine

V Postojnski jami ob ponovnem zagonu turizma in vnovičnega odprtja goste vabijo, da izkoristijo  ekskluziven družinski popust za klasičen obisk Postojnske jame in družinski obisk Postojnske jame z mladički (letos samo 2 vikenda)! 

Kako se držijo zmajčki?

"V tem letu sta bila edina obiskovalca zmajčkov njihova skrbnika — biologa Primož in Katarina. Mali zmajčki, ki prav v teh dneh praznujejo svoj 5. rojstni dan, so zdravi in so v tem letu zrasli za 1,5 cm. Največji med njimi meri že 14 cm!," pravijo v Postojnski jamil.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.