Dr. Jure Knez o prenosu nasledstva na zaposlene

Člani

07. Junij 2021

Dr. Jure Knez o prenosu nasledstva na zaposlene

Dr. Jure Knez o prenosu nasledstva na zaposlene Bliža se peto v vrsti predavanj na temo družinskega nasledstva podjetij, ki jih v partnerstvu s SBC - Klubom slovenskih podjetnikov organizira podjetje GEA College (član SBC).   Tema: Prenos dela lastništva na zaposlene. Gost predavanja bo dr. Jure Knez, vrhunski podjetnik, solastnik in predsednik uprave podjetja Dewesoft in predsednik SBC. Prav podjetje Dewesoft je odličen primer modela vzpostavljanja solastništva zaposlenih, zato je dr. Jure Knez idealen sogovornik za temo tokratne online akademije.  Kdaj in kako: sreda, 16. junij, 17.00, preko spleta.  Vabljeni na spletni dogodek, na katerega se lahko prijavite na tej povezavi. 

GEA College v partnerstvu s SBC od marca naprej izvaja online akademijo na temo družinskega nasledstva podjetij. - Serija brezplačnih webinarjev osvetljuje različne načine prenosa lastništva in dobre prakse pri prenosu. 

Tema nasledstva v podjetju je med najbolj pomembnimi in zanimivimi za družinska podjetja v Sloveniji. Za večin podjetnikov je nasledstvo podjetja izjemno aktualno vprašanje, saj je to izziv, na katerega bodo morali lastniki podjetij odgovoriti v prihodnjih letih.

Kaj prinaša akademija?

Online akademijo za prenos lastništva podjetja sestavljajo strokovna in vsebinsko poglobljena predavanja v obliki webinarjev. Namen je ozaveščanje o pomenu pravočasne priprave na prenos lastništva in informiranje udeležencev o različnih oblikah prenosa lastništva z izpostavitvijo primerov dobrih praks.

Skozi webinarje udeleženci spoznavajo načine prenosa lastništva preko izkušenj iz prve roke, v pogovorih s podjetniki, ki so prenose že uspešno izpeljali.

Na prejšnjih webinarjih ste lahko prisluhnili naslednjim temam: 

  • Prenos lastništva na naslednike z (delnim) odkupom 
  • Prenos lastništva na naslednike s prevzemom finančnih obveznosti 
  • Prenos lastništva, ko nekateri nasledniki niso zainteresirani za podjetje
  • Prenos lastništva delno v družini in delno izven 


O prenosu tokrat vrhunski podjetnik dr. Jure Knez

Peti v seriji webinarjev, ki potekajo v okviru online akademije, bo v sredo, 16. 6. 2021, tema pa bo Prenos dela lastništva na zaposlene, na katerem bo predaval dr. Jaka Vadnjal, njegov gost pa bo vrhunski podjetnik, solastnik in predsednik uprave podjetja Dewesoft in predsednik SBC dr. Jure Knez

PRIJAVA NA TEJ POVEZAVI.

O online akademiji Prenos nasledstva

Online akademijo za prenos lastništva podjetja  sestavlja 5 strokovnih in vsebinsko poglobljenih predavanj v obliki webinarja, katerih namen je ozaveščanje o pomenu pravočasne priprave na prenos lastništva ter informiranje udeležencev o različnih oblikah prenosa lastništva z izpostavitvijo primerov dobrih praks. Online akademija je brezplačna, zasnovali pa smo jo v sodelovanju s SBC Klubom slovenskih podjetnikov kot odgovor na vprašanja in izzive številnih članov — podjetnikov in vseh posameznikov, ki se pripravljajo na prenos ali prevzem (družinskega) podjetja. 

Več o informacij o akademiji.

Dogodke, ki potekajo v okviru inkubatorja GEA College, financira javna agencija SPIRIT Slovenija ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.