Laskavo priznanje: postali so ambasadorji Slovenije

Člani

17. Maj 2021

Laskavo priznanje: postali so ambasadorji Slovenije

Laskavo priznanje: postali so ambasadorji Slovenije

Javna agencija SPIRIT Slovenija je 22 izbranim inovativnim in trajnostno naravnanim podjetjem podelila nacionalni naziv ambasadorji značke I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart.

Med izbranimi je pet članov SBC: podjetja Kronoterm, Duol, Magneti, Podkrižnik in Varis. Zaupanje so si prislužili s prebojnimi rešitvami, ki ustrezajo vsem trem merilom: zeleno, ustvarjalno, pametno.

Izbrana podjetja bodo sodelovala v nacionalni komunikacijski kampanji za promocijo Slovenije.

Članom SBC iskreno čestitamo za pomembno priznanje, ki je velik uspeh!

Člani SBC so bili izbrani več kot upravičeno, saj je javna agencija SPIRIT Slovenija v kampanji izbrala res inovativna in trajnostna naravnana podjetja, katerih prebojne rešitve podpirajo zgodbo zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega poslovnega okolja.

V okviru kampanje bodo podjetja predstavljena na globalnem konkurenčnem trgu. Njihove prebojne rešitve bodo vključene v krovna komunikacijska sporočila, ki jih bo SPIRIT Slovenija javnosti predstavljal v sklopu večkanalne mednarodne oglaševalske kampanje.

Članom SBC čestittamo za prejeti naziv ambasadorjev Slovenije!

O kampanji I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.

Kampanja I Feel Slovenia. Green. Creative. Smart. je nacionalna komunikacijska kampanja znamke I feel Slovenia na področju gospodarstva. Zasnovana je kot odziv na njegova pričakovanja po dvigu prepoznavnosti in ugleda Slovenije v mednarodnem okolju.

Namenjena je celoviti in enotni promociji slovenskega gospodarstva na globalnem konkurenčnem trgu. Slovensko gospodarstvo je trajnostno naravnano in usmerjeno k uporabniku, ponuja kreativne, inovativne in dostopne rešitve za ljudi ter za dolgoročen razvoj družbe.

Kampanja izpostavlja ključne konkurenčne prednosti Slovenije na nišnih področjih zelenega gospodarstva, okoljskih tehnologij, robotizacije, mobilnosti, digitalizacije, razvoja in raziskav ter kreativne industrije.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano