Podpora delu na domu in individualna dostava pripomočkov (Gambit trade - Enaa.com)

Člani

20. April 2021

Podpora delu na domu in individualna dostava pripomočkov (Gambit trade - Enaa.com)

Podpora delu na domu in individualna dostava pripomočkov (Gambit trade - Enaa.com) Podjetje Gambit Trade ponuja preko enaA.com PODPORO DELA NA DOMU – INDIVIDUALNE DOSTAVE. Zaposleni, ki delajo od doma, tako kot prej na delovnem mestu v podjetju, tudi sedaj za tekoče delo potrebujejo marsikaj, od papirja, kuvert, črnil in tonerjev, pa vse do spletnih kamer, slušalk, tiskalnikov in prenosnikov. Podporne službe podjetja jim pri tem skoraj ne morejo pomagati. Zato so se pri Gambit trade tudi na podlagi lastne izkušnje potrudili in podjetjem omogočili, da vse, kar potrebujejo, dostavljajo neposredno na dom vsakega od njihovih zaposlenih, ki dela na daljavo.

Da se bodo kupci pri tem lažje znašli, sproti z najbolj iskanimi ponudbami dopolnjujejo stran https://www.enaa.com/kampanja/3475.
Na tej spletni strani najdete vse, kar je potrebno imeti v domači pisarni.

Pri Gambit trade uvajajo tudi trimesečno brezplačno tehnično pomoč na daljavo za vse njihove kupce, tako da bodo zaposlenim v podjetjih še bolj olajšali delo pod novimi pogoji.

V Ljubljani jamčijo dobavo naslednji dan, medtem ko se lahko pri dostavi na druge naslove v Sloveniji lahko zgodi kakšen dan zamude zaradi preobremenjenosti dostavnih služb.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC — podpora delu na domu in individualna dostava pripomočkov (Gambit trade — Enaa.com)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ NA:
https://www.enaa.com/kampanja/3475

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.