Nož s segmentnim rezilom in večnamensko strgalo + brezplačna izdelava logotipa (ob naročilu 200 kosov posameznega artikla) - Ikor d. o. o.

Člani

20. April 2021

Nož s segmentnim rezilom in večnamensko strgalo + brezplačna izdelava logotipa (ob naročilu 200 kosov posameznega artikla) - Ikor d. o. o.

Nož s segmentnim rezilom in večnamensko strgalo + brezplačna izdelava logotipa (ob naročilu 200 kosov posameznega artikla) - Ikor d. o. o. Gospodarska družba IKOR d.o.o. je majhno proizvodno in trgovsko podjetje z lastno razvojno službo, orodjarno, proizvodnjo plastičnih izdelkov, komercialno službo in službo kakovosti. Podjetje deluje v petih segmentih: avtomobilska industrija, medicinska oprema, modeli vlakcev in lokomotiv, noži s segmentnimi rezili ter trgovina z gradbenim orodjem. Podjetje ima tudi lasten izdelek – nož s segmentnimi rezili (tako imenovani olfa nož). Prisotno je na avstrijskem, italijanskem, nemškem in domačem slovenskem tržišču. Podjetje je certificirano po ISO 9001:2015 in IATF 16949. Gibalo razvoja podjetja je nenehno prilagajanje zahtevam trga, inovativnost, avtomatizacija, digitalizacija procesov in vključevanje vseh zaposlenih v proces stalnih izboljšav. Tako dosegajo boljšo konkurenčnost na trgu.

Za člane SBC smo pripravili posebno ponudbo noža s segmentnim rezilom N-5P in večnamenskega strgala N-10 z brezplačno izdelavo logotipa pri naročilu 200 kos posameznega artikla.

NOŽ N-5P s segmentnim rezilom 18 mm s kovinskim ohišjem in kovinskim pritrdilnim vijakom ter matico uporabljamo v profesionalne namene, kot so postavljanje zidnih in talnih oblog, v usnjarski, tekstilni in gumarski industriji. Kovinski del ročaja je obdan s plastičnim vložkom zaradi boljšega oprijema.

STRGALO N-10 je izdelano iz kakovostne plastične mase. Ohišje je izdelano iz kakovostne plastične mase. Pravokotno na ročaj je vgrajeno trapezno rezilo. Strgalo je primerno za odstranjevanje nalepk na okenskih in vetrobranskih steklih, ter za odstranjevanje barve na trdnih in ravnih površinah. Zaščitni del rezila pa uporabljamo za čiščenje mehkejših površin in odstranjevanje ledu.

Veljavnost ponudbe je do 31.12.2019.

Cena:
– Nož N-5P:              2,55 EUR/kos
– Strgalo N-10:         1,29 EUR/kos

Celotna ponudba izdelkov podjetja Ikor d. o. o. je dostopna tukaj: KATALOG IKOR _EUR_compressed

 

Ponudba

PONUDBA ZA ČLANE SBC: Nož s segmentnim rezilom N-5P in več namensko strgalo N-10 z brezplačno izdelavo logotipa ob naročilu 200 kosov posameznega artikla.
** Ob oddaji naročila navedite, da ste član SBC in iz katerega podjetja prihajate.**

Kontakt

IKOR d.o.o.
Zelena ulica 8e
6310 Izola

Mehle Matjaž
Tel.: +386 (0)5 66 35 920
Fax: +386 (0)5 66 35 922
E-mail: komerciala@ikor.si
Internet: www.ikor.si

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano